Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fešta u ždralovima

Mamić donirao 300 tisuća kuna, otkrio svoj nadimak i gdje je krao grožđe!

Zdravko Mamić i Milan Bandić
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/10
27.10.2015.
u 21:36

- Ponijele su me emocije. Ovdje sam odrastao i tu odmah pokraj igrališta Mladosti kao klinci smo krali grožđe.

Nogometni klub Mladost iz Ždralova u 1/8 finala Hrvatskog kupa ogledao se sa zagrebačkim Dinamom. Za malu sredinu poput Ždralova ovo je bila velika utakmica i nogometni spektakl o čemu su svjedočile i pune tribine. Međutim, zbog nekoliko popratnih zanimljivosti šef Dinama Zdravko Mamić isplivao je u prvi plan, pa ne čudi da je u svom rodnom mjestu dočekan s oduševljenjem. 

Zdravko raskrinkan kao Grga 

Naime, nakon što je od predsjednika Mladosti Miroslava Jurišića dobio poklon, svoju karikaturu s nadimkom Grga, Zdravko je zauzvrat obećao donirati 300.000 kuna za školu nogometa. 

- Ponijele su me emocije. Ovdje sam odrastao i tu odmah pokraj igrališta Mladosti kao klinci smo krali grožđe. Sjećam se da je tada jedina sorta bila tzv. cjepka, a tu sa druge strane sam išao u školu. Jednostavno su me preplavile emocije i ovdje sam došao sa namjerom da doniram 50.000 kuna, ali eto to je na kraju uvećano s dodatnih 300.000. Nije mi nimalo žao. Dapače, žao mi je što prije nisam pomogao Mladosti - raspričao se Zdravko, koji je u Ždralovima bio raskrinkan po pitanju nadimka iz mladosti. Naime, na poklonjenoj Zdravkovoj karikaturi pisalo je Grga. 

- Nije mi drago da je to otkriveno. To je do sada bila tajna. Ali doista kad sam bio mali zvali su me tako, ali ne znam zašto - Zdravko je komentirao svoj nadimak

Bandić i Mamić "tamanili" kokice 

Nadalje, jednako srdačno dočekan je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a koji je također uživao u gostoprimstvu domaćina i okupljenih građana, te društvu Zdravka Mamića. Njih dvojica zajedno su pratili utakmicu za koju su se opskrbili kokicama koje su im toliko bile slasne da su se "davili" u njima.

>>Trećeligaš Mladost protiv Dinama povela, ali nije izdržala do kraja

Komentara 48

MA
-Marsijanac-
21:47 27.10.2015.

" Najzanimljiviji događaj na cijeloj utakmici zbio se sredinom prvog poluvremena. Bio je to pokušaj nekolicine gostujućih takozvanih navijača započeti skandiranje protiv Mamića i HNS-a, no dječaci iz nogometne škole, njih dvjestotinjak, ako ne i više, koji su bili iza domaćeg gola utišali su ih skandiranjem Zdravko Mamić, Zdravko Mamić na odobravanje i smijeh ostatka publike. Bilo je nekoliko pokušaja, no mališani su ih svaki put nadglasali. Nakon neuspjele akcije, "navijači" su se povukli i nestali. Naravno, o ovom događaju, kao ni o donaciji klubu nećete čuti ni čitati u objektivnim hrvatskim medijima."

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
23:30 27.10.2015.

Legenda od covjeka . Da njega nema bilo bi pre dosadno

SO
sonce
09:02 28.10.2015.

Tupavi torcidaši ne rade ništa drugo nego uporno čekaju komentare o Mamiću. Čistite šmeće u svom jadnom i bijednom hajduku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije