Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedostaje mu dekor

Mamić: Bezuvjetno pozivam sve navijače Dinama da pomognu klubu i vrate se na tribine

Zdravko Mamić
Robert Anic/PIXSELL
02.04.2015.
u 22:21

- Napravili smo analizu i najveći problem kluba je dekor na tribinama. Isti ovi igrači bili bi 20, 30 posto bolji da imaju podršku

Zdravko Mamić u razgovoru za Večernji list osvrnuo se i na navijače, baš u njima vidi najveće pojačanje. No, oni ne dolaze na utakmice.

- Napravili smo analizu i najveći problem kluba je dekor na tribinama. Isti ovi igrači bili bi 20, 30 posto bolji da imaju podršku, rekao je Mamić i dodao:

- Ni s Messijem ni Ronaldom ne bismo ništa napravili bez stapanja s navijačima. Bezuvjetno pozivam sve navijače, prijatelje Dinama, da upišu dionice, da pomognu klubu, da dođu na tribine - veli Mamić.

>>Mamić: Kunem se, Šuker je želio Norvešku i Italiju u Splitu, ali iz Hajduka su rekli 'ne'!

>>'Hanžekovićev ured sprema novi statut, a za 45 dana znat ćemo vrijednost Dinama!'

Komentara 43

DU
Deleted user
22:50 02.04.2015.

Volim Dinamo i uvijek sam bio i biti ću tu za njega. Bez obzira dali glava poziva ili ne,bez obzira šta govorili zzd,bez obzira na sve Dinamo ja te volim. Uvijek ću biti tu i kad nas je 710 i kad nas je 35000.

Avatar feudalac
feudalac
09:54 03.04.2015.

Dinamo ima navijaca vise od bilo kojeg drugog kluba u Hrvatskoj ali ne dolaze na stadion zbog huligana i zbog konfora! Zagrebu pod hitno treba novi stadion na kojem ce igrati Dinamo, Zagreb i Lokomotiva. Jos jednu stvar treba reci ovim venecijancima, Mamic je Dinamo i to vam smeta jer ima uspjeha. Zivio ti nama Zdravko Mamicu!

Avatar rothmans
rothmans
03:39 03.04.2015.

pare, pare, pare nedostaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije