Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije navijača

"Malo manje respekta u uzvratu i rezultat će biti bolji! Milan zreo da u Zagrebu izgubi"

Susret Milana i Dinama u drugom kolu UEFA Lige prvaka
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/93
14.09.2022.
u 20:58

- Više volim kada odigraju mušku utakmicu, pa makar i izgubili. Nego kad odigraju kao pi***ce, bunker kao Atletico, 19% posjed, svi u 16m, pa uzmu nekakav bod. Nema veze. Sad nam slijede 2 utakmice "finala LP" - komentirao je jedan navijač.

Nogometaši zagrebačkog Dinama izgubili su u drugom kolu skupine E Lige prvaka na gostovanju kod Milana 3:1. 

Talijanski prvak je vodio 2:0 golovima Oliviera Girouda iz jedanaesterca u 45. te Alexisa Saelemaekersa u 47. minuti. Nakon sjajne akcije s Petkovićem na 1:2 je smanjio Mislav Oršić u 56. minuti, ali je Tommaso Pobega u 77. vratio Milan na dva razlike (3:1) i postavio konačan rezultat.

14.09.2022., stadion San Siro, Milano - UEFA Liga prvaka, 2. kolo, skupina E, AC Milan - GNK Dinamo. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamovi navijači reagirali su na ovaj poraz na društvenim mrežama kluba.

- Više volim kada odigraju mušku utakmicu, pa makar i izgubili. Nego kad odigraju kao pi***ce, bunker kao Atletico, 19% posjed, svi u 16m, pa uzmu nekakav bod. Nema veze. Sad nam slijede 2 utakmice "finala LP" - komentirao je jedan navijač.

- Nemamo se čega sramiti...bravo dečki. Vooolim teee Dinamooo

14.09.2022., stadion San Siro, Milano - UEFA Liga prvaka, 2. kolo, skupina E, AC Milan - GNK Dinamo. Arijan Ademi Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

- Ovaj Milan je sazrio da u Zagrebu lagano izgubi...toga moramo biti svjesni u revanšu, i s malo manje respekta ući u tu utakmicu. Glavu gore, sve je na nama - okrenuo se jedan navijač i prema dvoboju u listopadu na Maksimiru.

- Ovaj Milan nema ništa više od Dinama, idemo dalje!

Unatoč porazu navijači su bili pozitivni i zaista uživali u utakmici, što žele i igračima.

- Bravo, dečki! Ravnopravno s nogometnim velikanima igramo elitnu, nogometnu ligu, glavu gore, idemo odvažno dalje! Igrajmo i uživajmo u nogometnoj igri! Ponosni na vas, uvijek puna podrška! Do novih pobjeda, sretno!

- Penal usmjerio utakmicu, ali nije tragedija izgubit na San Siru, ajmo sad 4 boda uzet Austrijancima i proljeće je tu

- Do jučer smo pušili 7 komada od ovakvih ekipa, a danas nas nisu mogli pobijediti bez sudačkih poguranaca!!! Bravo plavi dečki!

>> Pogledajte i video: Arijan Ademi upisao 100. europski nastup u Dinamovom dresu

Standings provided by SofaScore LiveScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije