Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE

Mali vatreni svladali Mađarsku, u utorak izravna borba za Europsko prvenstvo

Hrvatska U19 - Mađarska U19
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/15
23.03.2019.
u 19:13

Vodi Norveška s 4 boda, a Hrvatska i Njemačka imaju po tri, pa odluka pada u zadnjem kolu u kojem Hrvatska 26. ožujka u 14 sati u Sinju igraju s Norveškom

U dvoboju 2. kola Elitne runde kvalifikacija za EP nogometaša do 19 godina starosti Hrvatska je u Dugopolju svladala Mađarsku s 2-0 i ostala u igri za prolaz za završnicu u Armeniji. 

Izabranici Ivana Gudelja su, nakon poraza u prvom kolu od Njemačke u samoj završnici, ipak uspjeli ubilježiti pozitivan rezultat, svladavši Mađarsku golovima Šutala (18) i Marina (47). U drugom dvoboju skupine Norveška je pobijedila Njemačku s 1-0 i zakomplicirala situaciju u skupini iz koje samo prvoplasirani prolazi dalje. 

Hrvatska U19 - Mađarska U19
1/14

Vodi Norveška s 4 boda, a Hrvatska i Njemačka imaju po tri, pa odluka pada u zadnjem kolu u kojem Hrvatska 26. ožujka u 14 sati u Sinju igraju s Norveškom.

>> Pogledajte što su uoči utakmice s Mađarskom rekli Zlatko Dalić i Ivan Rakitić

Komentara 2

DI
didajoza
14:48 25.03.2019.

Ako Gudelj stavi Kalinića na gol sigurno neće pobijediti ha ha!!

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
09:14 24.03.2019.

Nažalost proći će Nijemci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije