Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak noćna mora

Malaksali Wilbek urlao na novinare: Začepite! Vi ste zli!

'Denmark\'s coach Ulrik Wilbek reacts during their Men\'s Handball World Championship final match against Spain at the Palau Sant Jordi arena in Barcelona January 27, 2013.  REUTERS/Gustau Nacarino (S
'GUSTAU NACARINO'
29.01.2013.
u 21:51

Povratak s rukometnog SP-a pretvorio se u noćnu moru za danskog izbornika Ulrika Wilbeka, koji se razbjesnio na pitanja novinara zašto je izbjegao press-konferenciju nakon finala.

- Neozbiljni ste! Začepite! Vi ste zli, odvratno je što radite. Rekao sam vam da sam bio bolestan, ponašajte se pristojno! Koliko puta moram ponoviti? Ne čujete dobro? - vikao je Wilbek.

Otkrio je da je bio bolestan četiri dana prije finala, dakle i kad je vodio utakmicu s Hrvatskom, ali osim malaksalosti, nije naveo o čemu se točno radi.

Ključne riječi

Komentara 2

BO
boomer5999
14:42 30.01.2013.

Ako se pogleda fotografija danskog izbornika promatrač se može zapitati kako na osobe uključene u profesionalni sport sam sport djeluje. Da li je ovaj posao zapravo nehuman i bezobziran na terenu i izvan njega?

DJ
Djedmedjed
21:25 30.01.2013.

ovaj je prosviral definitivno. slika neki put rece vise neg 100 rijeci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije