Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kutija šibica

Mal Gal postaje prvi favorit Kutije, Ludnica ispala od Bilića

Kutija šibica
Martina Popovčić/Pixsell
26.12.2010.
u 22:24

Najbolji dan na tradicionalnom, 40. malonogometnom turniru, privukao je u "dvojku" 3500 gledatelja.

Englezi imaju svoj nogometni "Boxing Day", a Zagrepčani na Štefanje tradicionalno hrle u Sportski dom, na četvrtfinale "Kutije šibica"! Najbolji dan na tradicionalnom, jubilarnom, 40. malonogometnom turniru, privukao je u "dvojku" Sportskog doma oko 3500 gledatelja! Finale prije finala bio je sudar krapinske momčadi sa slovenskim štihom Mal Gal (Malogorski, Mordej, Čujec, Kroflič, Šnofl, Drobnič...) i Don Quijotea (Švigir, braća Morina, Novak, Capar, Grcić, Suvajac...). Poveo je Mal Gal, pa je Don Quijote preokrenuo rezultat i fantastičnim škaricama majstora Danijela Novaka dohvatio 2:1! Ali, minutu prije kraja, Čujec je iz slobodnog udarca lukavo svladao Švigira i donio sedmerce! U toj je lutriji zagorsko-slovenska kombinacija (Mordej, Čujec, Kroflič) sva tri puta svladala Švigira, dok je Caparov udarac Malogorski obranio i odveo Mal Gal u polufinale. Sjajna utakmica, u kojoj su jedini loši bili suci Jurašić i Tomić i sva je sreća da svojim smiješnim odlukama (jedan prizna gol, a drugi ne?!) nisu "zakuhali" nekakav cirkus...

– I za mene je Mal Gal favorit turnira. No, i mi smo dobri, odličan smo spoj igrača malog i velikog nogometa i ove godine idemo do kraja – rekao nam je Hrvoje Štrok, najbolji igrač Promotion Playa (Franja, Jakirevič, Ješe, Gulić...), koji je zabio tri gola u 5:0 pobjedi svog sastava protiv Sava Prometa (Vincek, braća Šoljić, Karatović...). Mladi igrači Hrvatskog dragovoljca (Miklec, Bobinac, Petrak, Sikora...) tek su nakon izvođenja sedmeraca (3:1, 1:1) svladali simpatičnu momčad iz Dubrave Studio Valore (Golub, braća Ilečić, Novaković, Pervan...). Junak je bio mladi vratar Domagoj Miklec, koji je obranio sedmerce Novakoviću i Golubu. U zadnjem dvoboju večeri, sastav Bilić Erić Security (Jovanovski, Mesec, Hunjak...) svladao je Ludnicu (6:2) (Volarić, Leko Plečko, Pek...), momčad kojoj nije pomogao ni nastup Jerka Leke.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
23:07 27.12.2010.

Sad su Zagorsko-slovenski nogometaši. A, kad su kutiju osvajali dalmoši i hercegovci, onda su bili ili NAŠI ili Zagrepčanci. Fukare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije