Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrači do 19 godina

Karlo Igor Majić ublažio poraz mladih vatrenih protiv Engleza

Kalro Igor Majić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
07.10.2016.
u 19:03

U prijateljskom dvoboju reprezentacija za igrače do 19 godina u Sesvetama Hrvatska je izgubila od vršnjaka iz Engleske sa 1:3

Hrvatska nogometna reprezentacija do 19 godina poražena je u prijateljskom dvoboju u Sesvetama od vršnjaka iz Engleske s 1:3. 

Englezi su poveli u 34. minuti, udarcem Alexander-Arnolda s ruba kaznenog prostora, a njihovo je vodstvo udvostručio Mavididi u 50. minuti izborivši se za loptu u dvoboju s vratarem Nevistićem.

Samo minutu poslije smanjio je Majić pogotkom s 18 metara, da bi već u 55. minuti Engleska opet povela s dva gola razlike, zahvaljujući precizno izvedenom kaznenom udarcu dvostrukog strijelca Alexander-Arnolda. U 84. minuti Majić je promašio kazneni udarac. 

Izbornik Ferdo Milin za ovaj je susret pozvao sljedeće igrače: Mateja Hudećeka, Bornu Sosu, Vinka Soldu, Nikolu Moru, Davora Lovrena i Marka Điru (Dinamo), Ivana Nevistića, Darija Vizingera i Benjamina Ivančevića (Rijeka), Marka Barešića i Mihaela Žapera (Osijek), Ivana Markotu (Split), Branimira Kalaicu (Benfica), Martina Erlića (Sassuolo), Dina Halilovića (Udinese Calcio), Karla Igora Majića (Fortuna Düsseldorf), Jozu Stanića (Augsburg), Marina Šverka (Karlsruher), Duju Javorčića (Lazio), Josipa Maganjića (Fiorentina) te Sandra Kulenovića (Legia Warszawa).

Komentara 3

Avatar zagorac2
zagorac2
04:04 08.10.2016.

a gdje su ostala Hajdukova DICA

BR
brzina
21:25 07.10.2016.

Velika buducnost!

DU
Deleted user
18:54 08.10.2016.

zagorac2 a da upitas Jozaka vođu pokvarens politike jer ni Moro nebi bio tu da nije podvio rep i dosa u mali klubic dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije