Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Mainz pokorio i šokirao Bayern, Schalkeu samo bod

'Ivica Olic of Bayern Munich (R) attempts to score with an overhead kick during the German Bundesliga first division soccer match against Mainz in Munich September 25, 2010. REUTERS/Michael Dalder
'MICHAEL DALDER'
25.09.2010.
u 17:55

Pranjić je igrao cijelu utakmicu, Olić 61 minutu, a Rakitić je odradio 77 minuta u remiju Schalkea.

Nastavlja se senzacionalni pohod Mainza, šestu pobjedu zaredom povratnik u prvu ligu izborio je u Münchenu, u Allianz Areni! Pao je, dakle, i veliki Bayern, Mainz je slavio pobjedu 2:1 i tako čvrsto drži vrh ljestvice s maksimalnih 18 bodova! Danijel Pranjić igrao je svih 90 minuta za Bayern, dok je Ivicu Olića u 61. minuti zamijenio Altintop.

Mainz je opet igrao vrlo dobro, a Bayern bez Riberyja i Robbena nije u onakvoj formi u kakvoj je bio prošle sezone. Zanimljivo je da cijela momčad Mainza vrijedi ukupno 45 milijuna eura, a tolika je u Bayernu cijena samo Riberyja! No, na travnjaku ne igra novac, Mainz je u silnom uzletu i posve zasluženo osvojio je nova tri boda.

Još su jedno razočaranje svojim navijačima priredili i nogometaši Schalkea, koji su dohvatili samo bod u domaćem okršaju s Borussijom iz Mönchengladbacha. Gosti su nakon prvih 45 minuta čak vodili s 2:0, no Schalke je ipak uspio izjednačiti pogocima Huntelaara i Raula, izjednačujući je pogodak postigao Raul u 87. minuti. Ivan Rakitić igrao je 77 minuta za Schalke.

Bayer iz Leverkusena projurio je kroz Stuttgart visokom pobjedom (4:1). Gosti iz Leverkusena održali su pravu lekciju domaćinu. Baš kao i Borussija iz Dortmunda koja je gostovala u Hamburgu kod St. Paulija i dohvatila 3:1 pobjedu. Nogometaši iz Dortmunda drže drugo mjesto i prate nezadrživi Mainz, koji ima tri boda više.

Napokon, Eintracht je u Frankfurtu svladao Nürnberg s 2:0, domaćim pobjedama frankfurtski klub namjerava osigurati ostanak u ligi, zasad mu ide prema planu.

Rezultati 6. kola: Bayern - Mainz 1:2, Schalke - Borussia (M) 2:2, Stuttgart - Bayer (L) 1:4, St. Pauli - Borussia (D) 1:3, Eintracht (F) - Nürnberg 2:0, Köln - Hoffenheim 1:2.

Redoslijed: Mainz 18 bodova, Borussia (D) 15, Hoffenheim i Bayer (L) 11, Hannover 10, Freiburg 9 bodova, Hamburger SV i Bayern 8, St. Pauli i Kaiserslautern 7 itd...

Komentara 4

OB
-obrisani-
18:14 25.09.2010.

u zadnjih par utakmica mozemo vidjeti kako je Bayern jak. :-))... Van Gaal nemoze biti sretan .... sto je sa njegovim top igracima P.Lahm ,T.Mueller,M.Klose,Schweini.... ?!

Avatar nekakav
nekakav
18:24 25.09.2010.

eto vidite kako naša kolonija pokorava europu... ni u njemačkoj im nejde. ali imamo opravdanje... oni se nisu učili igrati nogomet kod nas!!

VI
vidimškoj
19:16 25.09.2010.

polako,doći će Bayern na svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije