Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

Maglica zabio, Erceg promašio jedanaesterac, Kalinić u finalu Kupa

lazio Milan
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
28.02.2018.
u 23:38

U 26. kolu španjolskog prvenstva Atletico je na krilima Griezmanna koji je zabio četiri gola pobijedio 4:0 Leganes. Vrsaljko je ostao na klupi.

Ante Erceg je promašio jedanaesterac u pobjedi Al-Ahli Dubaija 2:1 nad Al-Jazirom u 18. prvenstvenom kolu. Hrvatski igrač nije uspio zabiti s bijele točke u 33. minuti, a za momčad iz UAE-a odigrao je cijelu utakmicu.

Anton Maglica je bio strijelac prvog gola u pobjedi Apollona 2:0 protiv Othellos Athienoua kojom su osigurali četvrtfinale Ciparskog kupa.

U finalu Talijanskog kupa igrat će Milan i Juventus. Rossoneri protiv Lazija nisu u 250 zabili gol, ali nisu ga ni primili, pa su odlučivali jedanaesterci, gdje su bili sretniji s 5:4. Odlučila je tek sedma serija, nakon što su prethodno obje momčadi promašile po dva penala, da bi u sedmoj za Rimljane promašio Ramos Marchi, a pobjedu Milana potvrdio je Romagnoli. Kalinić je za goste igrao od 70. minute, no nije pucao jedanaesterac.

U 26. kolu španjolskog prvenstva Atletico je na krilima Griezmanna koji je zabio četiri gola pobijedio 4:0 Leganes. Vrsaljko je ostao na klupi. Athletic Bilbao i Valencia odigrali su bez pobjednika 1:1, Getafe je bio uvjerljiv protiv Deportiva 3:0, Sevilla s minimalnih 1:0 slavila kod Malage, a istim je rezultatom Eibar bio bolji od Villarreala.

U polufinalu Kupa Francuske igrat će dva trećeligaša. Nakon što je u utorak to uspio Les Herbies, u srijedu su to osigurali i nogometaši Chamblyja koji su 1:0 pobijedili Strasbourg. Mjesto među četiri najbolje momčadi našao je PSG koji je s 3:0 dobio Marseille.

Tottenham je u ponovljenoj utakmici osmine finala FA kupa sa 6:1 pobijedio Rochdale uz tri gola Llorentea, dva Son Heung Mina i jedan Walker-Petersa.

Komentara 1

KR
kruti209
23:54 28.02.2018.

250???? i čega, panjeva???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije