Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

Maestro Luka Modrić! Još jednom dokazao svoju klasu, ovo će se pamtiti

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
23.11.2019.
u 22:49

Marcelo Brozović asistirao je Lukakuu za treći pogodak Intera u pobjedi nad Torinom u 13. kolu Serie A. Još su zabili Martinez i De Vrij

Ovu subotu bismo mogli proglasiti danom hrvatskih veznjaka! 

Sjajne partije pružili su Marcelo Brozović, Mateo Kovačić, ali prije svega kapetan Hrvatske Luka Modrić

U derbiju 13. kola Premier lige Manchester City je u subotu na Etihadu protiv Chelsea slavio s 2-1, te i dalje zaostaje devet bodova za vodećim Liverpoolom. Poveli su gosti preko Kantea kojeg je odlično uposlio Mateo Kovačić, ali preokret gostije izveli su De Bruyne i Mahrez

Marcelo Brozović asistirao je Lukakuu za treći pogodak Intera u pobjedi nad Torinom u 13. kolu Serie A. Još su zabili Martinez i De Vrij

Inter ovom pobjedom ostaje na bod zaostatka za Juventusom (35-34).

A što reći o predstavi Luke Modrića u 14. kolu protiv Real Sociedada? 

Još jednom je dokazao svoju neospornu klasu. Sociedad je poveo preko Josea, ali tada Real Madrid radi preokret na svom Santiago Bernabeu. 

Izjednačio je Karim Benzema na asistenciju Modrića, a za 2:1 zabio je Valverde u 48. minuti opet na asistenciju Modrića.

Za ovacije domaće publike Modrić je odlučio i sam zabiti u 74. minuti da bi deset minuta kasnije napustio igru uz gromoglasne aplauze. Mjesto je prepustio Nijemcu Kroosu. Ovom pobjedom Real se izjednačio s 28 bodova na tablici s Barcelonom te dijele prvo mjesto. 

Komentara 21

DU
Deleted user
23:26 23.11.2019.

milina ga dledat.... dominirao je citav mech

Avatar navijač
navijač
23:07 23.11.2019.

Gledao sam utakmicu , naj više su ga prikazivali i spominjali neki Engleski komentatori.

PR
prajdali100
23:53 23.11.2019.

Sjajna utakmica,Luka fenomenalan ! Kod prvog gola pogodio Benzemu u trepavicu. Postigao lijep gol....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije