Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Maestralni Kramarić s dva pogotka vodio Hoffenheim do pobjede

Andrej Kramarić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
10.03.2019.
u 18:56

Dan ranije Borussija Dortmund jedva je kod kuće svladala Stuttgart s 3-1, a Bayern je demolirao Wolfsburg s čak 6-0. Time je sastav Nike Kovača preuzeo vodstvo od Borussije Dortmund zahvaljujući boljoj gol razlici

Hrvatski napadač Andrej Kramarić je s dva pogotka donio u nedjelju pobjedu Hoffenheimu protiv Nürnberga (2-1), s tim da je drugi pogodak zabio petom.  

Prvi pogodak Kramarić je zabio u 25. minuti iz penala kojeg je sam izborio. Nürnberg je poravnao golom Behrensa u 61. minuti, a onda je ponovno na scenu stupio hrvatski reprezentativac. U 78. minuti Kramarić petom pogađa kroz noge golmanu za pobjedu Hoffenheima 2-1 u 25. kolu Bundeslige.

Kramarić je i ove sezone najkorisniji igrač Hoffenheima s 12 golova i 2 asistencije.
 
Dan ranije Borussija Dortmund jedva je kod kuće svladala Stuttgart s 3-1, a Bayern je demolirao Wolfsburg s čak 6-0. Time je sastav Nike Kovača preuzeo vodstvo od Borussije Dortmund zahvaljujući boljoj gol razlici.

>> Pogledajte najplaćenije nogometaše na svijetu

Komentara 3

Avatar LieDetector
LieDetector
23:34 10.03.2019.

Bravo Krama! Svaka cast!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:20 11.03.2019.

Znam da su napadači sebični ali Krama je užas od sebičnosti. Gledao sam tekmu i to je nepodnosljivo. Da sam trener zamijenio bih ga makar ih zabio 50 u sezoni.....

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:45 10.03.2019.

Obično igrač nad kojem je napravljen prekršaj ne izvodi kazneni udarac ali onda Kramu ne bi zvali mister " sebični "! 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije