Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Madriđani ne žele ugostiti Barcu i Athletic u finalu kupa

'PUBLICATION EMBARGOED UNTIL 0001GMT FEBRUARY 9, 2012 Barcelona\'s Lionel Messi is seen celebrating a second goal against Manchester United during their Champions League final soccer match at Wembley
'EDDIE KEOGH'
10.02.2012.
u 17:37

Nakon što su nogometaši Barcelone i Athletic Bilbaa izborili finale Kraljeva kupa, španjolski nogometni savez predložio je da se utakmica (25. svibnja) igra na pola puta – u Madridu

No, Madriđanima ne pada na pamet u svom gradu ugostiti Messija i društvo, odnosno horde Katalonaca i Baska. Real ne želi biti domaćin jer baš u to vrijeme planira određene građevinske radove na Bernabeu.

Osim toga, finale Lige prvaka igra se 19. svibnja i Madriđani žele imati slobodan stadion kako bi na njemu organizirali proslavu 10. naslova prvaka Europe! Na stadionu Atletica Vicente Calderonu, pak, taj dan rezervirali su za koncert grupe Coldplay.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije