Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALA Kuznjecovu

Madison Keys osvojila Cincinnati

Madison Keys
Foto: Reuters/Pixsell
18.08.2019.
u 23:41

Za 24-godišnju Keys ovo je peti WTA naslov u karijeri, a drugi u 2019. godini, u travnju je slavila u Charlestonu.

Amerikanka Madison Keys pobjednica je WTA turnira tenisačica u Cincinnatiju, ona je u finalu svladala Ruskinju Svetlanu Kuznjecovu sa 7-5, 7-6 (5).

Za 24-godišnju Keys ovo je peti WTA naslov u karijeri, a drugi u 2019. godini, u travnju je slavila u Charlestonu.

Kuznjecova, koja je prije ovog turnira bila 153. igračica svijeta, ostala je na 18 trofeja, od kojih je posljednji stigao prošle godine u Washingtonu.

FINALE:

Madison Keys (SAD/16) - Svetlana Kuznjecova (Rus) 7-5, 7-6 (5)

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
07:29 19.08.2019.

Ni riječi o Đokoviću i Ivaniševiću!? Zar oni ne igraju u Cincinnatiju? Aha! Razbio Rus jugoše u polufinalu. Cijeli sportski svijet je to objavio samo VL još čeka!? Već je skoro tri dana prošlo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije