Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"OKO SOKOLOVO"

Ma o čemu on? Platini: Video tehnologija nam je preskupa!

'UEFA president Michel Platini in the stands during the Europa League, Group J match at White Hart Lane, London.Photo: Press Association/PIXSELL'
PA/PIXSELL
29.03.2013.
u 11:23

- Uvođenje uređaja na sve stadione koštalo bi nas 55 milijuna eura što je previše, a radije bih taj novac uložio u djecu u infrastrukturu - kazao je predsjednik Uefe

Predsjednik Uefe Michel Platini ne želi video tehnologiju u Ligi prvaka i Europskoj ligi. Objašnjenje? Kaže da je preskupa...!?

- Morali bismo uređaje instalirati na 280 stadiona diljem Europe, a onda ih uklanjati uoči prvenstvenih utakmica. Koštalo bi nas to oko 55 milijuna eura u pet godina što je prilično skupa cijena zbog neke sučeve pogreške koju vidimo jednom u 40 godina - rekao je Platini.

Što se njega tiče, suci u Ligi prvaka savršeno rade svoj posao.

- Vrlo sam zadovoljan sa sustavom petorice sudaca. Praktički nijedna pogreška nije napravljena.

Platini bi radije da se novac uloži u nogomet mlađih kategorija te u infrastrukturu, a priznao je da će format Eura 2016, sa 24 umjesto 16 sudionika, donijeti probleme.

- Bit će nekih manje zanimljivih utakmica u kvalifikacijama, no sam turnir bit će jednako napet.


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije