Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA-MAĐARSKA

Mađarski mediji oštro o Hrvatskoj: Tu se crtala svastika, ovako nije bilo od gostovanja Srba

Poljud
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
10.10.2019.
u 12:58

Podsjetimo, vatreni se vraćaju na Poljud nakon četiri godine i te utakmice s Italijom, a i sami Mađari nisu bježali od činjenice kako je splitski stadion  rasprodan 'u sekundi'

Susret Hrvatske i Mađarske na Poljudu u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo iduće godine glavna je tema mađarskih medija. 

U incidentu na splitskim Gripama između hrvatskih i mađarskih navijača bilo je ozlijeđenih, a mađarski mediji pišu o atmosferi u gradu:

- Dvojica mađarskih navijača napadnuto je od strane hrvatskih huligana - piše Origo uz naslov 'Skandal, mađarski navijači napadnuti od strane huligana!' te dodaje:

- Velik broj policijskih snaga pazit će na sigurnost u gradu. Koristit će se helikopteri i dronovi, a veće mjere sigurnosti bile jedino za vrijeme gostovanja reprezentacije Srbije 2013. godine u Zagrebu - piše u tekstu. 

Portal Index.hu piše kako i su i tako velike mjere sigurnosti zbog nemilih događaja koji su se u Splitu dogodili 2015. godine na utakmici s Italijom. 

U tekstu navode i objašnjavaju svojim čitateljima povijest događaja kada je na poljudskom travnjaku osvanula svastika

Spominju i kako je Hajduk jedan od najvećih hrvatskih klubova koji je bio u sukobu s HNS-om, a prisjetili su se i Mamićeve tučnjave u loži Poljuda s Ivom Begom.

Podsjetimo, vatreni se vraćaju na Poljud nakon četiri godine i te utakmice s Italijom, a i sami Mađari nisu bježali od činjenice kako je splitski stadion  rasprodan 'u sekundi'

>>> Pogledajte što je Zlatko Dalić rekao uoči Mađarske

 



 

Komentara 22

DE
derin
13:39 10.10.2019.

70 tisuća ljudi je dočekalo naših pet igrača na Rivi, karte su se rasprodale u rekordnom roku. Prestanite više s tim negativnim člancima, ajmo svi skupa stati uz našu momčad kao u Rusiji. 🇭🇷

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
13:49 10.10.2019.

Hvala drugu Ostoji na svastici.

Avatar Mi sami
Mi sami
13:14 10.10.2019.

Samo dođite sa tetovažama velike mađarske pa cemo vam je smanjiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije