Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uefa odbila žalbu

Mađari zbog rasističkih ispada navijača jednu utakmicu igraju bez gledatelja

Mađarska
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/3
07.10.2019.
u 20:07

Zbog rasističkih ispada navijača na istoj utakmici kažnjen je i Slovački nogometni savez

Etičko i disciplinsko tijelo Europskog nogometnog saveza (UEFA) odbilo je žalbu Mađarskog nogometnog saveza te potvrdilo izrečenu kaznu za rasističke ispade navijača, korištenje pirotehnike, bacanje predmeta i neprimjereno ponašanje momčadi na utakmici protiv Slovačke u Budimpešti pa će Mađarska 13. listopada ugostiti Azerbajdžan pred praznim tribinama.

Uz to, Mađarski savez će platiti kaznu od 67.125 eura.

Zbog rasističkih ispada navijača na istoj utakmici kažnjen je i Slovački nogometni savez. Tako će Slovačka 10. listopada ugostiti Wales pred praznim tribinama, a Savez je kažnjen i novčano sa 20.000 eura.

>> Pogledajte što je izbornik Dalić rekao uoči dvoboja s Mađarima

Komentara 1

MA
Marsijanac
21:33 07.10.2019.

Kakav hebeni rasizam ....pa oba tima su bijele rase. To je cista otimacina novca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije