Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALI ZATEČENI

Mađari osuli paljbu po Maksimiru! Pogledajte što su sve napisali

Dinamo - Ferencvaros
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
06.08.2019.
u 23:02

"Kad dođete na maksimirski stadion, vrijeme kao da je stalo. Glavni grad Hrvatske moderan je i organiziran, ali dom Dinama i hrvatske reprezentacije nije primjeren za 21. stoljeće. Izgrađen je prije više od 100 godina", navodi se u članku.

Mađarski mediji hvale Ferencvaros koji je večeras u Maksimiru odigrao 1:1 s Dinamom u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka. Mađari uoči uzvrata za tjedan dana imaju dobar rezultat, a ovo su neke od reakcija njihovih medija.

"Ostvarili ste fenomenalan rezultat u Zagrebu", piše Blikk, čiji novinari nakon remija već računaju koliko bi novca Ferencvaros zaradio izbacivanjem Dinama.

"Navijači nisu razočarali momčad, 1500 ih napušta glavni grad Hrvatske", dodaje se.

Magyar Nemzet napominje da "Ferencvaros ima dobre šanse u uzvratnoj utakmici s Dinamom".

A novinari sportskog portala Nemzeti Sporta ostali su iznenađeni Maksimirom.

"Kad dođete na maksimirski stadion, vrijeme kao da je stalo. Glavni grad Hrvatske moderan je i organiziran, ali dom Dinama i hrvatske reprezentacije nije primjeren za 21. stoljeće. Izgrađen je prije više od 100 godina", navodi se u članku.

Nepszava navodi "važan remi u Zagrebu" te ovako opisuje utakmicu:

"Ferencvaros nije bio favorit, Dinamo nije izgubio od travnja. I dosadašnji susreti idu u prilog Hrvatima, do sada su šest puta izbacili mađarske momčadi iz Europe. No Ferencvarosu je sada dovoljno 0:0 za prolazak."

>> Pogledajte kako je Maksimir proslavio gol Dinama


 
Ključne riječi

Komentara 119

HR
Hrabraja
23:56 06.08.2019.

Niti u jednoj uredenoj zemlji, drzava niti grad privatnom klubu ne gradi stadion

ZG
zgkreso
06:24 07.08.2019.

Potrebno je povečati prirez u Zagrebu na 50 %, izgraditi stadion najskuplji na svijetu, kako bi Mađari lijepo pisali o istom. I kako se ne bi reperzentacijska i Dinamova balavurdija sramotila dok parkiraju svoje mečke i ferarije na parkiralištu stadiona.

DO
dokrastavca
01:07 07.08.2019.

Tko gradi stadione ostalima, Bajernu, Ajaksu, Juventusu,..? Drzava??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije