Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEGALOMANSKI
Povratak na članak

Mađari grade stadion koji je postao političko pitanje, a iznos je nevjerojatan

Barcelona je bacila rukavicu u lice Realu najavom proširenja Nou Campa nakon kojeg će kapacitet toga kultnog zdanja biti 105.000 mjesta, a tribine potpuno natkrivene

Komentari 2

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:27 02.05.2019.

Igrat će vatreni na novom lijepom stadionu ma gdje to diljem lijepe naše bilo 😊

VL
ON
ON
12:53 03.05.2019.

Svi grade ulažu u infrastrukturu, bolnice, stadioni,a šta je sa nama,Hrvatima.Gdje smo mi u toj priči.Nigdje.Rujevica sa desetak tisuća mjesta nenatkrivena, jad smo i bijeda.Gdje su svi ti silni porezi i nameti koje plaćamo u državne kase.Ni WC nismo uu stanju sagradit bez evropskih poticaja.Naša vlada se nemože nahvalit šta je sve ovih godina napravila.I onda se pitamo zašto i mlado i staro bježi vani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.