Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvati u Ligi prvaka

Lyon spašavao ponos, Lovrenov prvijenac u 90.

\'Olympique Lyon\'s Dejan Lovren celebrates his goal against Benfica during their Champions League Group B soccer match at Luz stadium in Lisbon November 2, 2010.   REUTERS/Hugo Correia (PORTUGAL - Ta
Reuters
02.11.2010.
u 23:50

Schalke je u Tel Avivu upisao vrijedan bod protiv Hapoela, naš Ivan Rakitić igrao je 74 minute i zaradio žuti karton.

Naš reprezentativac Dejan Lovren zabio je svoj prvi gol u Ligi prvaka! Pogotkom u 90. minuti Lovren je ublažio poraz Lyona protiv Benfice (4:3). U zadnjih je 20-ak minuta francuski klub spašavao ponos jer je Benfica u 67. vodila čak 4:0...

– Drago mi je što sam zabio gol, ali ne mogu biti sretan jer smo loše igrali i izgubili. Na kraju tih 4:3 još i izgleda podnošljivo, bilo bi sramotno da nismo ublažili poraz. Ne znam što nam je bilo, ušli smo loše u utakmicu i Benfica je to iskoristila i napunila nam mrežu. Napravili smo dosta grešaka u obrani, morali smo za to biti kažnjeni. Da smo u prvom dijelu igrali kao u nastavku, sve bi bilo drukčije – rekao nam je Lovren koji je to prvo poluvrijeme odigrao na poziciji lijevog braniča(!?):

– Nije to moje mjesto, nisam dobro igrao. Bilo mi je teško, nisam se baš snalazio... U nastavku me trener stavio na "moju" poziciju srednjeg braniča i onda je bolje izgledalo.

Jeste li možda u utakmicu ušli previše sigurno?

– Ne znam, možda smo očekivali da Benfica ne može tako dobro odigrati. Propustili smo priliku da osiguramo prolaz, no vjerujem da ćemo u preostala dva kola opet biti pravi – kaže Lovren koji je i "požutio" u 24. minuti.

Ivan Rakitić odigrao je za Schalke 74 minute u Tel Avivu protiv Hapoela (0:0) i dobio žuti karton.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije