Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKO PRVENSTVO

Lyon slavio u nadoknadi uz puno sreće i izbio na prvo mjesto

Ligue 1 - Lille v Olympique Lyonnais
PASCAL ROSSIGNOL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
29.01.2021.
u 23:39

Kada se već mislilo kako neće biti pobjednika, Dubois je iz teške situacije pucao, a lopta se od stative odbila u mrežu.

U prvom susretu 22. kola francuskog prvenstva Lyon je pobijedio Bordeaux s 2:1. Tako je barem privremeno preuzeo vrh ljestvice Le Championnata. Pobjednički pogodak za Lavove zabio je Leo Duboisa u drugoj minuti sudačke nadoknade uz dosta sreće.

Lyon je poveo u 32. minuti preko Karla Toka Ekambija, a izjednačio je Samuel Kalu u 55. minuti. Kada se već mislilo kako neće biti pobjednika, Dubois je iz teške situacije pucao, a lopta se od stative odbila u mrežu.

Za goste je cijeli susret igrao Toma Bašić.

Lyon je ovom pobjedom preskočio PSG i Lille preuzevši vodstvo na ljestvici sa 46 bodova, bod više od najbližih pratitelja. Bordaux je i dalje sedmi sa 32 boda.

PSG u nedjelju gostuje kod Lorienta, dok će Lille ugostiti Dijon. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije