Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska

Lyon: Lovren ne može biti najgori s 53 točna dodavanja

\'Olympique Lyon\'s Dejan Lovren celebrates his goal against Benfica during their Champions League Group B soccer match at Luz stadium in Lisbon November 2, 2010.   REUTERS/Hugo Correia (PORTUGAL - Ta
Reuters
09.11.2010.
u 11:22

Za Lyonova igrača Dejana Lovrena nakon utakmice Lige prvaka protiv Benfice u francuskim je medijima isticano da je bio najlošilji u sastavu svog kluba. Ipak, Lyon je u priopćenju stao u obranu hrvatskog reprezentativca.

Lovrena su nakon poraza od Benfice (3:4), iako je zabio i gol, proglasili najgorim Lyonovim igračem u Lisabonu. Klub je objavio njegovu statistiku na toj utakmici. Dejan je pretrčao 9995 metara (3. u momčadi), imao je 64 dodavanja (1.), od toga su 53 bila točna, što je 83 posto (1.).

Iz francuskog su kluba poručili: Lijepa statistika za igrača koji je bio najlošiji na terenu. Ljudska je priroda takva, a njoj ne mogu pobjeći ni novinari koji površno ocjenjuju druge. Lovren je srednji branič, a igrao je na mjestu lijevog. Na toj poziciji nikada prije nije igrao. Mnogi olako ocjenjuju ulogu i doprinos igrača u utakmicama...

Ključne riječi

Komentara 5

FC
fajter.coric
11:56 09.11.2010.

Nema utakmice u kojoj Lovren nije kikso bio krivac ili sukrivac za gol,akve veze imaju točna dodavana koja se mogu izvršiti na deset metara ispred svog šesnesterca bitnije je koliko akcija učini,stranu probije.izvuče loptu u protivničku polovicu i drugo,Lovren je u Manđukića dokazano najveći promašaj kupnje u Europi ala ih je Maminjo preveslo

Avatar Idler 3
Idler 3
13:02 09.11.2010.

Lijepo od kluba što je stao iza svog igrača no nije baš sve tako kao što piše. Igrači u obrani uvijek imaju veći postotak točnih dodavanja, a taj postotak polako pada kako se ide prema protivničkom golu. Isto tako nit ova kilometraža nije baš impresivna za bočnog igrača no opravdanje stoji, nemreš prek noći postat nekaj kaj nisi. Isto tako nije točno nit ovo ispod o njegovim stalnim kiksevima. Sjećam se kad su ga proljetos redovito pljuvali, a na snimkama se vidjelo upravo suprotno. Volio bih ga pogledat koji put u živo, čist jer od silne priče o njemu nisam do sad uspio pogledat nit jednu tekmu na kojoj je igral.

HO
hotfishlake
13:20 09.11.2010.

lyon je ipak u nekoj krizi, lovrenu nije lako kao mladom i novom igracu. klub ga s pravom brani. statistika mu je izvrsna na toj tekmi a i zabio je gol! proglasit ga najgorim moze samo tamosnji flak ili dasovic. lovren nije kiks igrac, i najvecim defenzivcima se dogadjaju greske i lose partije, najsvjeziji primjer - maicon. lovren je buducnost hr nogometa. sve najbolje dejane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije