Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real Madrid

Luku Jovića su označili kao promašaj, Zidane je stao u njegovu obranu

Luka Jović
Foto: Firo/DPA/PIXSELL
1/4
19.10.2019.
u 13:38

Trener Zinedine Zidane još uvijek je strpljiv te vjeruje kako će uskoro proigrati i početi zabijati golove zbog čega je i doveden u Madrid

Realov napadač Luka Jović na udaru je španjolskih medija. Srpski reprezentativac u Madrid je stigao iz frankfurtskog Eintrachta za 60 milijuna eura.

Jović je na Bernabeuu stigao kao veliko pojačanje koji će uz Karima Benzemu prijetiti suparničkim vratima. No već nakon nekoliko mjeseci mnogi su medijima Srbina označili kao veliki klupski promašaj.

Trener Zinedine Zidane još uvijek je strpljiv te vjeruje kako će uskoro proigrati i početi zabijati golove zbog čega je i doveden u Madrid.

- Luka Jović nije izgubio hrabrost. Dobro razumije situaciju i mislim da je mnogo bolji nego na početku sezone. Počeo je pričati španjolski i ulazi u ritam - rekao je Realov trener.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 3

Avatar kamilica sa vegetom
kamilica sa vegetom
14:03 19.10.2019.

Briga me..

DI
didajoza
12:03 20.10.2019.

Španolski mediji malo hvale igrače malo ih omalovažavaju tako je i s Modrićem a kada on igra Real rijetko gubi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije