Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽIO JE

Luku hvale i u Barci: Zbog jednog detalja izbor prozvali apsurdnim!

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
05.12.2018.
u 11:53

- Luka je igrao finale Svjetskog prvenstva, osvojio je Ligu prvaka, a i veliki je nogometaš. Zasluženo mu je pripala Zlatna lopta - rekao je Lenglet.

Luka Modrić u ponedjeljak je dobio još jedno veliko priznanje, Zlatnu loptu France Footballa.

Pothvat veznjaka Reala tema je i u Barceloni, gdje je izjavom iznedadio branič Katalonaca Clement Lenglet.

- Messi je najbolji nogometaš, ali ove godine su Modrić i Francuzi zaslužili nagradu. Luka je igrao finale Svjetskog prvenstva, osvojio je Ligu prvaka, a i veliki je nogometaš. Zasluženo mu je pripala Zlatna lopta - rekao je Lenglet.

Luka Modrić
1/6

Zlatnu loptu komentirao je i trener Barce Erneste Valverde.

- Neću ulaziti u relevantnost ovakvih izbora, svatko ima pravo glasati onako kako želi. Ali, meni je apsurdno da Messi bude tek peti ako pričamo o najboljim igračima svijeta. Ipak, Modriću svaka čast, odličan je igrač.

>> Pogledajte i video: Zlatna lopta je kruna sjajne Modrićeve karijere

Komentara 5

PA
Panonski
12:20 05.12.2018.

ZVONKO ALAČ takozvani novinar portala Index.hr je neviđeno popljuvao Luku u svom članku na tom portalu.Da li postoji neka mogućnost da se kazni takvo pljuvanje i blaćenje na osobnoj razini prema Modriću.

HR
Hrvatska
12:15 05.12.2018.

Lukaaa mi Te volimoo!❤️❤️🇭🇷🇭🇷

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:13 05.12.2018.

Luka kralj Modrić 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije