Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRTOGLAVA svota

Schumijeva supruga prodaje luksuzno imanje za milijune eura: Nema više novca...

Formula 1 - M. Schumacher wins Spanish Grand Prix
Foto: Rainer Jensen/DPA/PIXSELL
1/5
08.04.2021.
u 11:58

Corinna Schumacher htjela je na tom imanju uživati uz jezero, konje, svoga voljenog muža... Sada to prodaje za oko 6 milijuna eura

Michael Schumacher uvijek je bio i zauvijek će ostati jedan od najomiljenijih likova sportskog svijeta. Nažalost, njegovi dani slave pretvorili su se u dane agonije. 

Nakon strašne nesreće 2013. Schumi se liječi, a o njegovu stanju ne zna se puno jer ga obitelj želi štititi od novinarske znatiželje. Ipak, ono što je sigurno jest da je njegovo liječenje jako skupo, a novac se topi. Tako je zbog cijene liječenja njegova supruga Corinna odlučila prodati luksuzno imanje "Sur le Moulin" u blizini Ženevskog jezera.

Corinna Schumacher htjela je na tom imanju uživati uz jezero, konje, svoga voljenog muža... Sada to prodaje za oko 6 milijuna eura. 

Kupili su to divno zdanje u trenutku kada je Schumi trebao osvojiti svoj peti naslov prvaka, a vila s rančem je bila nagrada i za njega i za suprugu. Renovirali su posjed, proširili ranč na pravu farmu konja, a sada je idilično okruženje na prodaji za 5,87 milijuna eura. 

Agent za nekretnine opisuje ovaj ranč s nešto više od 20.000 metara četvornih kao "iznimno mirno i sigurno imanje."

Nažalost, život obitelji Schumacher odavno nije idiličan, a Michaelovo zdravlje na prvom je mjestu.

Ključne riječi

Komentara 20

ZB
Zoki-Bijela
13:12 08.04.2021.

Koje gluposti pisete.. Prije mjesec dana su Njemci pisali da posjeduje oko pola milijarde bez nekretnina.. Njegove Benz. Postaje dalje rade I Fanshopovi..jos jednom,, gluposti pisete.

MD
mala_domejana
13:53 08.04.2021.

Ne veselite se tuđoj nesreći da, ne daj Bože, i vas slična ne zadesi.

DU
Deleted user
13:12 08.04.2021.

Schumi je bio prvi sportaš koji je probio milijardu dolara, drugi je bio Tiger Woods. Nije da nije se nema novaca i nekretnina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije