Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatna lopta

Lukine riječi obišle nogometni svijet! Barcelona: Modrić je pravi gospodin

LIonel Messi i Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
03.12.2019.
u 08:43

Prošlogodišnji laureat osobno je argentinskom čarobnjaku uručio nagradu France Footballa

Luka Modrić oduševio je nogometni svijet svojom objavom na društvenim mrežama nakon pariške svečanosti na kojoj je Lionelu Messiju uručio Zlatnu loptu.  

''U sportu i nogometu nije važno samo pobijediti, nego i poštovati suigrače i suparnike'', napisao je hrvatski kapetan na svom Twitteru uz fotografiju na kojoj Lionelu Messiju predaje Zlatnu loptu.

Prošlogodišnji laureat osobno je argentinskom čarobnjaku uručio nagradu France Footballa. Realova zvijezda to je učinila jednom od najvećih nogometaša na svijetu, igraču najljućeg suparnika u španjolskoj ligi – Barcelone. Messiju je to šesta Zlatna lopta u karijeri.

Komentar hrvatskog kapetana munjevito se proširio internetom, a i Barcelona je na svom profilu objavila njegov post uz status ''Luka Modrić, pravi gospodin''.

Katalonski klub ima 31 milijun pratitelja te su mnogi fanovi ostavljali pozitivne komentare i lajkove.

Na lanjskoj dodjeli Zlatne lopte koju je dobio Luka Modrić nisu se pojavili ni Lionel Messi, a ni Cristiano Ronaldo. Portugalac ni ovoga puta nije došao u Pariz.

>> Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Komentara 24

PR
prajdali100
09:08 03.12.2019.

Luka je veliki igrač i pravi gospodin.Nažalost,to se ne može reći za Messia i Ronalda.Gdje su bili lani ?

PA
pax5
08:55 03.12.2019.

Mnoge stvari oni svi mogu učiti od našega Luke! "U porazu se ne ponizi u pobjedi se ne uzvisi!"

NM
nemirno more
09:04 03.12.2019.

bravo Luka,gospodin na terenu,gospodin u svakoj prilici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije