Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bernabeu utihnuo

Luki razbili glavu! Modrić nastavio igrati i zabio u Realovoj pobjedi

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
19.01.2019.
u 18:35

Hrvatski kapetan ostao je ležati na terenu, a iz glave mu je potekla krv. U sudaru s veznjakom Seville našem je Luki razbijena arkada

Tribine Santiago Bernabeu utihnule su u prvom poluvremenu prvenstvene utakmice 20. kola Real - Sevilla (2:0) na trenutak su utihnule nakon sudara našeg Luke Modriće i Franca Vazqueza.

Hrvatski kapetan ostao je ležati na terenu, a iz glave mu je potekla krv. U sudaru s veznjakom Seville našem je Luki razbijena arkada.

Luka Modrić
1/10

Nekoliko minuta liječnici su im ukazivali pomoć, a hrvatski reprezentativac nastavio je utakmicu sa zavojem na glavi. 

Tako je igrao do odmora, a u nastavku je istrčao s flasterom na glavi. Modrić je bio odlično raspoložen i vodio je Real do nove pobjede.

Casemiro je u 78. minuti načeo mrežu Seville, a točku na 'i' postavio je Modrić u drugoj minuti sudačke nadoknade kada se sjurio prema golu Vaclika i zabio za 2:0.

>> Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar navijač
navijač
18:55 19.01.2019.

Oteo loptu dvojici braniča i zabio golčinu pod prečku.

DO
dom7
18:56 19.01.2019.

LUKA, zlatnim slovima biti će zapisan u nogometnom svijetu!!!

IL
ilijan
19:08 19.01.2019.

Luka Modrić najbolji je nogometaš svijeta Luka Modrić 🏆

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije