Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO MI JE SAN'

Luki Modriću u Real stiže jedan od najboljih igrača svijeta?

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
09.10.2018.
u 09:33

Ofenzivac Chelseaja Eden Hazard u ovom je trenutku jedan od najboljih igrača svijeta. Do sada je u engleskom prvenstvu zabio sedam golova, upisao tri asistencije i najzaslužniji je što je Chelsea s Cityjem i Liverpoolom na vrhu ljestvice.

Hazarda se već duže vremena povezuje s prelaskom u Real Madrid, a on ne krije da mu je san zaigrati za kraljeve.

- Ne želim izjaviti da ću potpisati novi ugovor, a onda to ne učiniti. Želim napraviti ono što je dobro za mene, ali i što je dobro za klub koji mi je dao sve - rekao je Hazard i dodao:

- Vidjet ću. Nekad se probudim i poželim otići iz Chelseaja. Drugi dan se probudim i želim ostati. To je teška odluka. Radi se o mojoj budućnosti.

No, zatim je rekao nešto što je zabrinulo navijače Chelseaja.

- Ne želim lagati, Real Madrid je najbolji klub na svijetu. Od malih nogu sanjam da zaigram za tu momčad. Sanjao sam o Realu. Vidjet ćemo.

S druge strane, Real Madrid je u krizi, u posljednje četiri utakmice nije zabio gol. Stoga bi pojačanje u liku Hazarda itekako dobro došlo klubu Luke Modrića.

>> Pogledajte kako Luka Modrić pjeva na hercegovačkoj svadbi

Komentara 4

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
17:03 09.10.2018.

Bravo Modrić Bravo Hrvatska Bravo Hrvatska Reprezentacija !!!! Bravo Pravi Prvaci Svijeta !!!!!!

MU
muh
09:54 09.10.2018.

Lukica uvjek treba nekog da igra za njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije