Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još se nadaju

Luka, što je značila ova gesta? Modrić dodirom prsta izazvao kaos na Instagramu

Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/5
31.07.2019.
u 11:04

Dada bi Paul Pogba doista došao u madridski Real, a čini se u ovom trenutku da je na putu, prostor za odlazak Modrića bi se u teoriji otvorio

Iako je već vrlo jasno bilo rečeno da Milan trenutačno nema sredstva dovoljna da hrvatskog nogometaša dovede na San Siro, ma sve i da se kapetanu Vatrenih to hoće, jedan običan 'like' Luke Modrića ponovo je pokrenuo lavinu na društvenim mrežma i bacio navijače AC Milana u euforiju.

Naime, Modrić je u ponedjeljak 'lajkao' Milanovu objavu na Instagramu u kojoj klub najavljuje nastup protiv Udinesea na gostovanju u prvom kolu Serie A (25. kolovoza), što su navijači milanskoga kluba protumačili kao znak da nada još postoji.

Doduše, kada bi Paul Pogba doista došao u madridski Real, a čini se u ovom trenutku da je na putu, prostor za odlazak Modrića bi se u teoriji čak i otvorio, međutim i dalje bi ostao problem zatvaranja financijske konstrukcije. 

Milan bi eventualnio mogao ispregovarati posudbu uz obavezu kupnje, međutim sve to u ovom trenutku zvuči tako daleko, pogotovo dok Zinedine Zidane muku muči s ozljedama i porazima na turneji.

Uostalom, Modrić je već jedanput tako lajkao objavu Milana prije dvije godine, pa ga eto svejedno još uvijek u Realovu dresu.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar VinkoL
VinkoL
13:38 31.07.2019.

Članka li !!

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:08 31.07.2019.

sutra se seli rakitić,pa modrić,pa mandžukić,pa opet modrić itd......bravo vn!

Avatar finoallafine
finoallafine
14:49 31.07.2019.

Ovo je već stvarno naporno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije