Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON EL CLASICA

Luka priznao da mu je na Zlatnoj lopti Ronaldo čestitao pa progovorio o kraju karijere

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid
Foto: ALBERT GEA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
26.10.2020.
u 21:30

Zidane je najbolji trener koji me vodio. Imamo poseban odnos, puno smo toga skupa osvojili. On često igrače pozove u ured pa razgovara s njima o tome što trebaju popraviti, a što raditi češće

Cristiano Ronaldo čestitao mi je kad sam osvojio Ballon d'Or, u kontaktu smo jer igrati s njim bilo je posebno, nevjerojatno. On je bio tako zahtjevan, tijekom utakmica htio je da svi dajemo svoj maksimum i motivirao nas - rekao je Luka Modrić (35) za FourFourTwo.

Podsjetimo, 2018. Modrić je prekinuo niz redanja Cristiana Ronalda i Lea Messija u uzimanju Ballona d'Ora postavši prvi igrač kojemu je to pošlo za rukom u deset  godina.

Unatoč 35 godina na leđima, naš kapetan i dalje pruža sjajne partije. Posljednje gdje je briljirao bio je El Clasico gdje je postao jedan od junaka pobjede Kraljevskog kluba nad Barcelonom 3-1. 

Hoće li uskoro biti kraj njegove karijere ne zna niti on sam. 

- Imam još godinu dana ugovor s Realom pa ćemo vidjeti... Osjećam se dobro i želim nastaviti igrati još nekoliko godina. Fokusiran sam na Real i što sve možemo ostvariti ove sezone - dodao je pa pohvalio svoga trenera.

- Zidane je najbolji trener koji me vodio. Imamo poseban odnos, puno smo toga skupa osvojili. On često igrače pozove u ured pa razgovara s njima o tome što trebaju popraviti, a što raditi češće.

Neki su pomislili da bi nakon Reala mogao Baleovim stopama put Tottenhama, svoga bivšega kluba. 

- Ma ne, prestar sam za to - rekao je jasno Luka.

Ključne riječi

Komentara 3

PE
peca1947
13:00 27.10.2020.

mali/Veliki Luka

Avatar The_Lacrdion_ZG
The_Lacrdion_ZG
22:01 26.10.2020.

Veličanstveni Luka Modrić. Kao stijena velik! Dokaz da broj centimetara visine ništa ne govori o velićini čovjeka!

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
21:54 26.10.2020.

Veliki Luka Modrić!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije