Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARCA PIŠE:

Luka na ovo nije navikao! Modrić odbio Real zbog Hrvatske pa stigla odluka Zidanea

Luka Modrić
Foto: DPA/Pixsell
1/6
28.09.2019.
u 16:50

Francuz ne želi riskirati s igračima koji nisu sto posto spremni pa tako u prvoj momčadi nije ni Isco, a mjesto u srednjem redu zauzeo je Urugvajac Federico Valverde.

Iako je trenirao ovaj tjedan, Luka Modrić našao se na klupi za rezervne igrače na utakmici između Atletica i Reala. 

U fokusu španjolskih i hrvatskih medija ovih se dana našao Luka Modrić koji je odbio prijedlog svog kluba da preskoči nadolazeće kvalifikacijske utakmice protiv Mađarske i Walesa

Razlog za takvu želju kraljevskog kluba je ozljeda koju Modrić vuče od posljednjeg okupljanja vatrenih, ali kapetan je postupio kapetanski te će povesti svoju suigrače na Poljudu 10. listopada

Foto: Marca/Screenshot

Modrić se u međuvremenu vratio treninzima u Madridu, ali Marca piše kako se Modrić nije našao u početnoj postavi jer je to ustaljena praksa francuskog stručnjaka na klupi Real Madrida, Zinedinea Zidanea

Naime, navode kako on ne želi riskirati s igračima koji nisu sto posto spremni pa tako u prvoj momčadi nije ni Isco, a mjesto u srednjem redu zauzeo je Španjolac Federico Valverde.

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski igrači

 

 

 

Komentara 54

GE
genex
17:24 28.09.2019.

pa dragi paviću kakav je to naslov.osim toga i drugi imaju internet i mogu vidjeti što marca piše. "Luka Modric has been included in Zinedine Zidane's initial 19-man list for the derby against Atletico Madrid on Saturday. The Croatian hadd missed Madrid's last three league encounters as well as the Champions League defeat to PSG due to a muscle injury . umjesto da napišeš istinu da je luka spreman igrati ti sugeriraš nekakvu zavjeru protiv modrića. i to od poslodavca koji mu daje plaću od 10 mil.eura godišnje.

MH
Moja_Hrvatska
17:36 28.09.2019.

Kakve veze Lukina odluka da igra za Hrvatsku ima sa tim sto navodno nece startati od pocetka? Ako su novinari supljoglavi, nije i Zidane. Covjek je bio ozlijedjen i logicno da nece igrati cijelu utakmicu. I bolje. Da se nee prenapreže pred puno važnijim tekmama. Onima sa Hrvatskom. Naprijed, kapetane!

AN
AnteizmalogZGa
17:01 28.09.2019.

Bla bla bla stručnjak!!!!!!Sve je ovo na granici "vjerovali ili ne".....ali ne na granici vijesti, nego na granici konstrukcija nekog tko nema pojma o čemu piše!!¨!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije