Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO SEDAM POGODAKA

Luka Modrić zabija na treninzima, ali zašto to ne ponovi na utakmicama?

Modrić
Foto: Reuters
1/5
13.11.2015.
u 11:42

Modrić ove sezone još nije zatresao protivničku mrežu. Inače, u novoj sezoni pogotke je zabijalo ukupno 10 nogometaša Reala, a predvodi ih Cristiano Ronaldo sa 13 golova.

Luka Modrić, vidljivo je to s videa koji dolaze, zabija na treninzima Real Madrida. Hrvatski veznjak na treninzima pokazuje da može i zna postići gol, no pitanje je zašto to ne ponovi na utakmicama.

Naime, Modrić je za Real postigao samo sedam pogodaka otkako je 2012. potpisao za kraljevski klub. Pet puta zabijao je u španjolskom prvenstvu, dok je dva puta bio strijelac u Ligi prvaka.

Prošle sezone postigao je samo jedan pogodak u 25 utakmica, koliko je odigrao. Doduše, treba napomenuti i da je dva puta bio izvan stroja zbog ozljeda, što mu je sigurno poremetilo formu.

Modrić ove sezone još nije zatresao protivničku mrežu. Inače, u novoj sezoni pogotke je zabijalo ukupno 10 nogometaša Reala, a predvodi ih Cristiano Ronaldo sa 13 golova. Na listi su još Benzema (7), James Rodríguez (3), Marcelo (2), Gareth Bale (2), Jese Rodríguez (2) te Isco, Danilo, Ramos i Nacho.

>> Luka Modrić među najboljim nogometašima svijeta!

Komentara 16

QQ
qqq
12:33 13.11.2015.

Zato što mu Ronaldo neće vratit loptu nikad. To se vidilo na prošloj utakmici kad je Modrić na 30 m od protivničkog gola ukrao loptu, dao nekom, a taj Ronaldu, Modrić je utrčavao sam u 16terac, ali Ronaldo je odmah pucao i promašio umjesto da je dao Modrinju koji bi izašao sam pred golamana.

Avatar poglavito
poglavito
12:10 13.11.2015.

Nije na Modriću da postiže pogodtke a da je sebičan kao Robben zabio bi i on više pogodaka.

DU
Deleted user
12:23 13.11.2015.

Zato sto u napadu Reala igraju sebicnjaci, cak i Marcelo kad dojde u poziciju suta rijetko proigrava Modrica na povratnu. Modric bi trebao igrati nesto kao Fabregas dok je bio u Arsenalu, utrcavat u prostor, problem je sto mu niko nece dat loptu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije