Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTFINALE LP-A

Modrić vjeruje u prolazak: Možemo izbaciti Wolfsburg, moramo samo biti strpljivi

Soccer - UEFA Champions League - Group A - Real Madrid v Shakhtar Donetsk - Estadio Santiago BernabeuReal Madrid's Luka ModricNick Potts Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
11.04.2016.
u 15:16

- Atmosfera je u momčadi jako dobra i znam da možemo ostvariti pobjedu uz pomoć naših navijača jer su jako važni za nas - zaključio je Modrić.

Real Madrid sutra će na Santiago Bernabeu protiv Wolfsburga loviti dva gola zaostatka i šesto uzastopno polufinale Lige prvaka nakon što je izgubio 2:0 u Njemačkoj prošlog tjedna. Kako bi to napravio, igrači kraljevskog kluba morat će biti na najvišoj mogućoj razini. Naravno, u prolazak u polufinale vjeruje Luka Modrić, koji je uz Zinedinea Zidanea prisustvovao konferenciji za novinare.

- Moramo igrati veoma dobro i biti strpljivi jer će biti jako teško nadonkaditi zaostatak u samo pet ili deset minuta - rekao je hrvatski reprezentativac i nastavio: 

- Jako je važno da se branimo i napadamo kao momčad.

Cijela momčad Real Madrida nije igrala dobro u prvoj utakmici osmine finala protiv Wolfsburga, ali Modrić vjeruje da se to sutra neće ponoviti.

- Analizirali smo prvu utakmicu i imali smo dosta grešaka. Ne smijemo to ponoviti i siguran sam da ćemo odigrati kako treba. Atmosfera je u momčadi jako dobra i znam da možemo ostvariti pobjedu uz pomoć naših navijača jer su jako važni za nas - zaključio je Modrić.

Trener Zinedine Zidane je dodao:

- Ovo nije moja prva velika utakmica, jer su sve utakmice bile važne ove sezone. Brine me samo kako ćemo mi igrati sutra i ništa više. Barcelona je bila na 13 bodova od nas kada su postigli gol u El Clasicu i sada je samo 4. To je ljepota nogometa. Real ima veliku povijest i živimo za noći kao što će biti sutra.

Karim Benzema je protiv Wolfsburga zbog ozljede koljena morao napustiti teren u prvom poluvremenu, ali Zidane je potvrdio kako će francuski napadač igrati sutra. Njegov sunarodnjak, Raphael Varane, također bi trebao započeti susret nakon što je propustio posljednje tri utakmice zbog ozljede lista. 

>> Kakva majstorija Luke Modrića! Jednim potezom izbacio trojicu igrača

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
16:17 11.04.2016.

Modrić vjeruje u prolazak: Možemo izbaciti Wolfsburg, moramo samo biti strpljivi kao što smo bili za vrijeme World Cupa 2010 ili presude krivi za ratne zločine našim nevinim vitezovima na pravednom haškom sudu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije