Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN VATRENIH

Luka Modrić u ponedjeljak će dobiti rijetko priznanje

Luka Modrić i Davor Šuker
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/5
22.03.2019.
u 17:00

Marka je izdana u arčiću od 9 maraka s jednim privjeskom, a Hrvatska pošta izdala je i prigodnu omotnicu prvog dana (FDC)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić i najbolji nogometaš svijeta u 2018. godini dobit će svoju poštansku marku, koju će Hrvatska pošta u prigodnom izdanju "Hrvatski sport - Luka Modrić" pustiti u optjecaj u ponedjeljak, 25. ožujka.  

"Najtrofejniji kapetan hrvatske nogometne reprezentacije svojim je trudom i zalaganjem osim brojnih prestižnih strukovnih nagrada zaslužio i ovo rijetko priznanje.

Poštanska marka izdana Luki u čast tiskana je u 300 000 primjeraka, a nominalna vrijednost marke je 10 kuna", stoji u službenom priopćenju iz Hrvatske pošte u kojem se navodi kako je dizajnerica iz Zagreba Alenka Lalić prilagodila fotografiju Drage Sopte za ovo izdanje.

Marka je izdana u arčiću od 9 maraka s jednim privjeskom, a Hrvatska pošta izdala je i prigodnu omotnicu prvog dana (FDC).

>> Pogledajte što je Luka Modrić rekao nakon što je Hrvatska slavila protiv Azerbajdđžana

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prajdali100
19:36 22.03.2019.

Luka je zaslužio sve počasti ! Godina 2018 ostaće zauvijek upisana u analima Hrvatskog sporta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije