Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marca

'Luka Modrić treba biti vođa momčadi, ali ne može napraviti razliku'

Cristiano Ronaldo i Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/5
30.04.2019.
u 19:02

Trener Zinedine Zidane radi čistku u svlačionici, a sprema se dovesti nekoliko zvučnih pojačanja. Španjolci tvrde kako francuski stručnjak za sljedeću sezonu ozbiljno računa na Luku Modrića

Madridski Real završit će sezonu bez trofeja, prvu nakon odlaska njihove najveće zvijezde Cristiana Ronalda. Klub je ove sezone dvaput promijenio trenera.

Nakon što je prošlog ljeta Zinedine Zidane otišao iz Madrida na njegovo je mjesto stigao Julen Lopetegui. Rezultati kraljevskog kluba bili su razočaravajući, pa je krajem listopada za novog trener imenovan Santiago Solari.

>> SPECIJAL Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Pred njega su postavljeni zahtjevni zadaci na koje nije naviknuo te je u ožujku smijenjen, a na klupu je ponovno sjeo Zidane.

U Realovu slabu sezone izravno je uključen i hrvatski kapetan Luka Modrić, koji 'ne može napraviti razliku', piše Marca.

'Nakon što je lani osvojio Zlatnu loptu, od hrvatskog veznjaka se očekivalo da bude jedan od vođa momčadi u prvoj sezoni nakon odlaska Cristiana Ronalda. Nažalost, fizički se potrošio od prošle sezone i očito mu je nedostajalo svježine', piše španjolski sportski list.

Trener Zinedine Zidane radi čistku u svlačionici, a sprema se dovesti nekoliko zvučnih pojačanja. Španjolci tvrde kako francuski stručnjak za sljedeću sezonu ozbiljno računa na Luku Modrića.

>> Najskuplji na svijetu! Pogledajte 'zvijer' koju je Cristiano kupio od samo jedne plaće

Cristiano Ronaldo i Luka Modrić
1/13

Komentara 3

Avatar links
links
07:48 01.05.2019.

pa naravno da ne može, Luka je sjajan pomoćni igrač, radnik, poštena i skromna osoba ali ne može biti lider i ne pravi razliku, kao ni Kros

LU
lukathereem
15:21 01.05.2019.

Malo je Real 'spavao' i štedio dok su se drugi pojačavali. I barca i klubovi u LP. Vjerojatno je svjesno žrtvovana sezona radi financija.

BU
Bubalamala
19:54 30.04.2019.

Misli da Zidane planira sa Lukom u veznom redu vjerojatno uz Pogbu, Hazarda, Mbapea i Incarda ali bez Kroosa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije