Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klupski SP

Luka Modrić izabran za najboljeg igrača: Dobro smo se napatili!

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
13.12.2017.
u 22:13

Luka Modrić izabran je za najboljeg igrača polufinalne utakmice Svjetskog klupskog prvenstva u kojoj je njegov Real Madrid s 2-1 pobijedio Al Jaziru

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić izabran je za najboljeg igrača polufinalne utakmice Svjetskog klupskog prvenstva u kojoj je njegov Real Madrid s 2-1 pobijedio Al Jaziru iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

- Smatram da smo dobro igrali te zaslužili puno bolji rezultat. Oni su znali iskoristiti jednu od dvije prilike koju su imali - rekao je 32-godišnji vezni igrač nakon što mu je uručena nagrada. Real Madrid će u subotu igrati u finalu protiv brazilskog Gremija.

Luka Modrić
1/13

- Gremio je dobra ekipa i sigurno će nam otežati stvari. Trener će odlučiti kako ćemo igrati. Danas smo se prilično napatili. Znali smo prije utakmice da će biti teško, no problem je bio u tome što nismo uspijevali zabiti gol. Stvarali smo prilike i dobro igrali ali nikako nismo mogli zabiti. Zato smo se napatili - rekao je Modrić koji je odigrao čitavu utakmicu.

Prije godinu dana je na Svjetskom klupskom prvenstvu u Japanu kritizirao uvođenje video tehnologije kao pomoći sucima a nakon što su u srijedu poništena dva pogotka nakon video kontrole ponovno se usprotivio tehnologiji. Sudac je dva gola poništio Real Madridu a jedan Al Jaziri.

- Zadnji put sam rekao nešto što se drugima nije svidjelo no ovo je za mene pomalo zbunjujuće. Ne znam u kojim situacijama žele koristiti video tehnologiju. U nekim slučajevima može pomoći no u nekima se kasni previše s odlukama kao recimo danas kada je nastala konfuzija. Ne želim više ulaziti u ovu temu, bit će onako kako oni odluče a mi se moramo naviknuti - rekao je Modrić.

Luka Modrić
1/6

- Kada je Casemiro zabio gol rekli su da je bio u zaleđu jer je Benzema smetao drugom igraču. Stvorena je konfuzija. No tehnologija će biti uvedena i ne možemo učiniti ništa. No to nas igrače ne bi trebalo brinuti, moramo misliti na nogomet - dodao je.

Iduće sezone ta bi tehnologija trebala biti uvedena u španjolsku ligu gdje je bilo puno prigovorima sucima ove sezone. 

U srijedu je ofenzivni Gareth Bale ušao u igru nakon ozljede i zabio pobjednički gol u 82. minuti.

- Važno je da je zabio Ronaldo i da je gol postigao Bale nakon dugo vremena. To će mu dati samopouzdanja, drago mi je zbog njega. Nadam se da će nastaviti ovako i biti fizički dobro. Puno će nam pomoći do kraja sezone - izjavio je Modrić.

Komentara 8

PR
prajdali100
23:08 13.12.2017.

Luka je stvarno odigrao maestralno.Ali Benzema je ove godine neprepoznatljiv.....

Avatar Niškorist
Niškorist
10:00 14.12.2017.

Izabran za velikog lažca ?

BU
Bubalamala
09:51 14.12.2017.

Luka je morao igrati i za Mateja, koji se ponašao kao da se to njega ne tiće šta se događa na terenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije