Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA LJETO

Englezi bruje: Možete se kladiti da će Modrić prijeći u ovaj klub

Luka Modrić
Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS/PIXSELL
1/6
14.03.2018.
u 12:11

- Veznjaka Reala Luku Modrića povezuje se prelaskom u Premierligu na ljeto. Arsenal je uvjerljivi favorit, koeficijent da će Modrić prijeći na Emirates je 2,75 - rekao je glasnogovornik jedne kladionice.

Engleski mediji opet su se raspisali da će Luka Modrić na ljeto napustiti Real Madrid, a tamošnje kladionice imaju i ponude za takav rasplet. Modrić bi se mogao vratiti u Premierligu, navodno ga žele Liverpool, Tottenham i Arsenal.

- Veznjaka Reala Luku Modrića povezuje se prelaskom u Premierligu na ljeto. Arsenal je uvjerljivi favorit, koeficijent da će Modrić prijeći na Emirates je 2,75. Ako se želite kladiti da će hrvatski veznjak, koji će početkom iduće sezone napuniti 33 godine, prijeći u Liverpool ili Tottenham, koeficijent za to je četiri - rekao je glasnogovornik jedne kladionice. 

Ne morate se kladiti samo na engleske klubove.

- Juventus isto želi Modrića, a za takav rasplet nudimo koeficijent pet. Tečaj za prelazak u PSG je sedam. Koeficijent da će Modrić prijeći u neki MLS klub je 11, a da će se vratiti u svoj matični klub Dinamo je 17 - rekao je glasnogovornik.

Komentara 15

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
12:39 14.03.2018.

Mogućnost da Modrić napusti Real jednaka je šansama da se nogometna repka svrbije 2x zaredom kvalificira na veliko natjecanje !

MA
Majur
12:29 14.03.2018.

Kod Engleza se možeš kladiti hoće li Gascoine za vikend biti u ludnici zbog opetovanog delirija...kvota 1,05....ali glavno da se članak naškrabao...sportski novinari pfff,niti sjena nekadašnjih sportskih članaka.

VR
vrućamojca
12:23 14.03.2018.

hahahaha papir svašta trpi. i svaka budala se danas naziva novinarom.... ono kad vam kladionica savjetuje na koga da se kladite??? očito ovaj novinar još nije shvatio da kladionice žele da izgubite novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije