Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIK U PORAZU

Luka Modrić pokazao kakav je gospodin, oduševio potezom nakon ispadanja Reala

Champions League - Semi Final Second Leg - Chelsea v Real Madrid
Toby Melville/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
06.05.2021.
u 21:20

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real, a Mateo Kovačić nije bio u sastavu domaćina.

Chelsea se sinoć plasirao u finale Lige prvaka nakon što je u uzvratnom dvoboju u Londonu svladao Real Madrid 2:0. U prvom dvoboju u Madridu bilo je 1:1.

Timo Werner (28) i Mason Mount (85) bili su strijelci za londonsku momčad, koja će 29. svibnja u Istanbulu igrati engleski finale protiv Manchester Citya. 

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real, a Mateo Kovačić nije bio u sastavu domaćina. 

A kapetan hrvatske reprezentacije nakon utakmice je pokazao da je velik u porazu. Došao je do Mounta, zagrlio ga i poželio mu sreću u finalu. Ofenzivac Chelseaja djelovao je poprilično iznenađeno Modrićevim potezom.

"Mason Mount proučavao je videa Luke Modrića dok je bio mlađi. Sinoć je zvijezda Real Madrida poželjela Mountu puno sreće", napisao je engleski nvoinar Adam Newson.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
21:59 06.05.2021.

Luka ja i za vrijeme utakmice izigravao gospodina. Niti k**com nije mrdnu 90 min.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije