Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potjera za Lukom

Luka Modrić ostao jedina želja Reala, u priču se upleo i PSG

'Croatia\'s Luka Modric waves at the end of their Group C Euro 2012 soccer match against Spain at the PGE Arena in Gdansk June 18, 2012.   REUTERS/Kai Pfaffenbach (POLAND  - Tags: SPORT SOCCER)'
'KAI PFAFFENBACH'
10.07.2012.
u 14:37

Navijači madridskoga Reala izjasnili su se tko je njihovo pojačanje iz snova – Javi Martinez iz Athletic Bilbaa.

Što se madridskoga Reala tiče, Luka Modrić ostao je njihov jedini i glavni cilj u ljetnom prijelaznom roku! Španjolska Marca donosi priču kako su čelnici kraljevskoga kluba odustali od Davida Silve iz Manchester Cityja, priznajući kako on zapravo nikad nije ni bio realna opcija jer ne želi otići s Otoka, dok su od Javija Martineza iz Athletic Bilbaa digli ruke jer baskijski klub odbija otvoriti pregovore s Madriđanima, a oni ne žele pokrenuti rat s Athleticom i odvesti igrača na silu. Iako bi to mogli, jer je u ugovoru Athletica i J. Martineza naveden iznos za koji bi ga, kad bi bio uplaćen, Baski bili prisiljeni pustiti.

Tako je kao jedina opcija ostao Luka Modrić, za kojega trener Jose Mourinho ima sasvim drugačije planove no što većina prorealovih medija misli. Marca tvrdi kako ga portugalski stručnjak neće koristiti u ulozi razigravača, dakle klasične desetke, nego bi hrvatski reprezentativac igrao u paru s Xabijem Alonsom na poziciji defenzivnog veznog.

Pitanje je samo kako će članovi i navijači madridskog kluba prihvatiti ovaj zaokret u politici kluba prema Modriću, jer prema velikoj anketi koju provodi Marca (dosad je glasovalo više od 65.000 ljudi), simpatizeri kraljevskoga kluba kao idealno pojačanje vide upravo Javija Martineza! Štoviše, njih 47 posto (31.000) misli da bi on bio najbolje pojačanje Reala, na drugom je mjestu napadač Manchester Cityja Sergio Agüero sa 13,6 posto glasova (8900), dok je Modrić tek na trećem mjestu idealnih kupovina ovoga ljeta sa 13,2 posto (8600 glasova).

No Modrić na kraju možda i ne završi na Santiago Bernabeuu jer se u čitavu priču upleo i Paris Saint-Germain. Francuskom doprvaku odšteta koju traži Tottenham (40 milijuna eura), a koju Real pokušava spustiti, ne predstavlja nikakav problem budući da je klupska blagajna napunjena petrodolarima. Parižani su uputili službeni upit Tottenhama za Luku i žele što prije riješiti njegov transfer. Francuski mediji čak prenose i izjavu izvora bliskog Luki Modriću:

– Luka jako cijeni Carla Ancelottija (trener PSG-a, nap. a.) i želi raditi s njim.

PSG bi službenu ponudu za Modrića trebao poslati u sljedećih tjedan ili dva.

Komentara 13

MA
marko53
15:19 10.07.2012.

Lakše je pobrojati klubove gdje ga VL nije prodavao nego gdje jeste. Nema dana da nije u nekom drugom klubu.

Avatar Glina74
Glina74
15:45 10.07.2012.

to nije više za smijati koliko brljate vi u večernjem lisu samo me zanima za koga vi to prodajete toga modrića po cijleoj evropi ostajem bez riječi ali se nadam da nisam sam da sam ja modrić ja bi vamvam zabranio ta išta pišete o meni to nije više ni dosadno nego je sramota

AN
Andreeejjj
15:06 10.07.2012.

Luka svaki dan u drugom klubu? Ako EAL želi bilo koga, uzme ga i ne pita za cjenu! a naši polunovinarčiči lažu i mažu oči čitateljima, zbog prodaje VL. SRAMOTA!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije