Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN HRVATSKE

Luka Modrić oprostio se od prijatelja: Bilo je zadovoljstvo...

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
05.08.2020.
u 08:58

"Bilo je zadovoljstvo igrati s tobom. Sve najbolje u idućem poglavlju. Sretno umirovljenje" napisao je Modrić.

Legendarni španjolski nogometni vratar Iker Casillas u utorak je i službeno objavio kraj svoje bogate igračke karijere u dobi od 39 godina.

Casillas je s reprezentacijom Španjolske, za koju je upisao čak 167 nastupa, osvojio naslov svjetskog prvaka 2010. godine te dva uzastopna naslova europskog prvaka 2008. i 2012.

U dresu madridskog Reala, za koji je nastupao od 1999. do 2015. godine, osvojio je tri Lige prvaka (2000, 2002, 2014) uz pet naslova prvaka Španjolske te Kupa kralja prije no što je prešao u portugalski Porto u kojemu je proveo posljednjih pet godina.

S Portom je Casillas osvojio još dva portugalska prvenstva te jedan Kup, a posljednji nastup imao je još u travnju prošle godine.

A od Casillasa se oprostio i naš Luka Modrić koji se s ovim vratarom sprijateljio dok su bili u Realu.

"Bilo je zadovoljstvo igrati s tobom. Sve najbolje u idućem poglavlju. Sretno umirovljenje" napisao je Modrić.

U svibnju 2019. Casillas je pretrpio srčani udar, no vratio se treninzima samo dva mjeseca kasnije. Ipak, s obzirom na zdravstveno stanje, nije upisao niti jedan nastup u protekloj sezoni, a Porto mu je ponudio mjesto u stručnom stožeru. Modrić mu je i nakon srčanog udara slao poruke podrške i želje za brzim oporavkom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije