Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo, kapetane

Luka Modrić opet zabio sjajan gol u teškoj pobjedi Reala!

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
13.01.2019.
u 22:50

Modrić se u strijelce upisao u 13. minuti susreta. Carvajal je tukao i pogodio u blok, no lopta se odbila do hrvatskog kapetana koji je s vrha šesnaesterca lijevom nogom poslao loptu u rašlje.

Luka Modrić zabio je gol za Real u teško izborenoj pobjedi na gostovanju kod Betisa (2:1) u 19. kolu španjolskog prvenstva.

Modrić se u strijelce upisao u 13. minuti susreta. Carvajal je tukao i pogodio u blok, no lopta se odbila do hrvatskog kapetana koji je s vrha šesnaesterca lijevom nogom poslao loptu u rašlje.

Modriću je to prvi gol ove sezone u prvenstvu. U strijelce se upisao i u finalu Svjetskog klupskog prvenstva kada je zabio u pobjedi nad Al Ainom (4:1). I tada je sjajno pogodio pa možemo reći da Modrić ne zabija često, ali da postiže lijepe golove.

Betis je uspio izjednačiti u 67. minuti kada je iz kontre zabio Canales. Gol prvo nije priznat zbog zaleđa, no sudac je nakon pregleda snimke pokazao na centar.

Real je pobjedničkog gola stigao dvije minute prije kraja utakmice. Ceballos je pogodio iz slobodnjaka s 20-ak metara.

Realovci je nakon 19 kola na četvrtom mjestu s 10 bodova manje od vodeće Barcelone. Betis je sedmi s 26 bodova. 

>> Pogledajte kako je izgledala karijera Luke Modrića

 


 

Ključne riječi

Komentara 16

IL
ilijan
21:24 13.01.2019.

Bravo majstore!

PI
pinkec
22:23 13.01.2019.

Kad je netko Majstor, onda je Majstor! Bravo Luka!

DU
Deleted user
21:33 13.01.2019.

Orjunaši na aparatima hehe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije