Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE BOLJI Hrvatski reprezentativac ponajbolji pojedinac susreta Tottenham - Fulham (0:0)

Luka Modrić opet jedan od najboljih na terenu

27.12.2008.
u 10:47

Engleski tabloid The Sun dobrim je ocjenama valorizirao nastupe Luke Modrića i Vedrana Ćorluke u Tottenhamu, koji je na svom White Hart Laneu odigrao tek 0-0 protiv Fulhama u 19. kolu Premiershipa.

I Modrić i Ćorluka dobili su ocjenu sedam, istu kao još trojica ''pijetlova'', a bolje je prošao tek njihov suigrač Benoit Assou-Ekotto s osmicom i epitetom igrača utakmice.

Momčad Portsmoutha izgubila je na svom Fratton Parku od West Hama od West Hama s 4-1. Niko Kranjčar za svoju je predstavu u The Sunu ocijenjen slabom peticom.

Međutim, Niko je bolje prošao u The Timesu koji ga je ocijenio sa šesticom, najboljom ocjenom u Portsmouthu. Ovaj je list, inače prilično strog prema hrvatskim nogometašima u dodjeljivanju ocjena, Luki Modriću dodijelio šesticu, a Vedranu Ćorluki peticu.

S izvjestiteljem The Timesa ne slaže se novinar Daily Maila koji je Luku Modrića proglasio igračem utakmice. Hrvatski veznjak Tottenhama za svoju je izvedbu dobio ocjenu sedam, baš kao i Vedran Ćorluka, te brazilski vratar londonske momčadi Heurelho Gomes.

“Luka Modrić činio je sve da digne svoju momčad iz 'mrtvila'”, objašnjava izvjestitelj Daily Maila epitet igrača utakmice.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije