Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLCI PIŠU

Luka Modrić opet briljira na terenu, a ovo je tajna njegova uspjeha

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
30.01.2019.
u 09:44

Argentinski trener nastoji najboljem igraču svijeta dati više slobode i gura ga prema protivničkom šesnaestercu. Rezultati su vidljivi.

Vratio se Luka Modrić, piše španjolska Marca u tekstu u kojem se opisuje sjajna forma veznjaka Real Madrida.

Kapetan hrvatske reprezentacije u posljednjih sedam utakmica zabio je tri gola (u finalu klupskog SP-a, Betisu i Sevilli) te upisao dvije asistencije.

A u čemu je tajna? Marca navodi da je trener Reala Santiago Solari tražio od našeg veznjaka da vuče momčad i više se ističe.

Argentinski trener nastoji najboljem igraču svijeta dati više slobode i gura ga prema protivničkom šesnaestercu. Rezultati su vidljivi.

Realova forma se popravila se nakon poraza od Sociedada i kritika koje su uslijedile. A Modrić je vratio osmijeh na lice zbog čega su svi zadovoljni, zaključuje Marca.

>> Pogledajte kako je izgledala karijera Luke Modrića

Ključne riječi

Komentara 1

MU
muh
09:55 30.01.2019.

Zato je Real prvi bravo Lukica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije