Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real Madrid
Povratak na članak

Luka Modrić odbio novu ponudu jer ima druge planove

Hrvatskog kapetana tijekom ljetnog prijelaznog roka mnogi su selili iz Madrida, ali je Luka ostao vjeran ''kraljevskom klubu''. Mnogo je klubova bilo zainteresiranu za njega, a među njima i Milan

Komentari 5

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
15:24 08.11.2019.

Nije lako bit nogometaš / fudbaler s ovih prostora, ljudsko je boriti se i nadati al u podsvjesti znaš da nikad nitko Luki ne može ni prismrdit !

VL
BL
Blender
14:33 08.11.2019.

I rakitica hoce Juve i Inter, pa clanak o Rakiticu je isti samo su imena promijenjena :)

VL
IV
ivanbalic
19:40 08.11.2019.

Taj ne ide do mirovine iz Reala,i da za dzaba igra u tom klubu,on njega ne napusta,jer nikoga ne zeli,mi mozemo samo mastati,kakoga trazi Milan,ili Juve,ili.....ali to su samo lazne informacije,njega nazalost ne zeli ni jedan klub,osim mozda Hajduk,ili Rjeka.....

VL
BA
bazinga
14:22 08.11.2019.

Izdat će drugu knjigu živjet čeod književnosti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.