Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKE IGRE MLADIH

Bandić na Cvjetnom trgu kitio bor i družio se s nogometašima

Igre mladih
Foto: Jakov Novak
1/8
12.12.2014.
u 14:40

Prvi put od otvorenja Ledenog parka na trgu kralja Tomislava prošli petak, u javnosti se pojavio zagrebački gradonačelnik i osumnjičenik u aferi Agram. Prisustvovao je proglašenju najboljeg nogometaša u organizaciji Sportskih igara mladih

Javnim prebrojavanjem glasačkih listića nagradne igre "Glasaj i ti za najboljeg hrvatskog reprezentativca" koje se odvijalo u sklopu Sportskih igara mladih i Coca-Cola CUP-a, najmlađi ljubitelji sporta iz cijele Hrvatske danas su na trgu Petra Preradovića najboljim proglasili – Luku Modrića. U uskoj utrci s Marijom Mandžukićem, Modrić je pobijedio osvojivši pedesetak glasova više.

– Iako su oboje veliki sportaši, svakako mi je drago što je Luka, koji je velik uzor mladima, odnio pobjedu. Mi smo Sportske igre mladih pokrenuli u Splitu prije osamnaest godina kako bi djecu maknuli s ulice na sportske terene, a danas djeca više i ne izlaze van, zatvoreni su u domovima i prvo ih treba uopće izvući van da se krenu baviti sportom. Uzori poput Modrića svakako u tome pomažu i zato imamo sve više sudionika na igrama – utvrdio je Zdravko Marić, predsjednik igara.

Foto: Jakov Novak

Prebrojavanje glasova bio je dio šireg zabavnog programa za sudionike Sportskih igara mladih 2014., u sklopu kojeg su djeca kitila borove s Djedom Božićnjakom, dok ih je zabavljao dječji zbor Pahuljice i mađioničari.

Događaju su prisustvovali i poznati sportaši poput Boška Balabana, Gorana Vlaovića, Marija Stanića... a prvi put od otvorenja Ledenog parka na trgu kralja Tomislava, prošli petak u javnosti se pojavio i Milan Bandić, koji se pridružio kićenju bora.

>> Igrati su se zaboravili i klinci, ali i njihovi roditelji

Komentara 7

DA
darwil
15:59 12.12.2014.

I ja bih htio znati koliko sam ti uplatio ,tek da znam.

GO
golub
15:47 12.12.2014.

Nema jamčevine nema optužbe Mile šeće prima plaću na teret građana Zagreba a ništa ne radi.

Avatar comandante
comandante
15:34 12.12.2014.

to Mile, svi smo mi tvoji potencijalni donatori, sponzori, samo nas obavijesti koliko smo uplatili, čisto da znamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije