Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

Luka Modrić jedva sletio u Hrvatsku, zrakoplov kružio pola sata

Trening reprezentacije
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/10
13.11.2019.
u 20:32

Luka se pridružio hrvatskoj reprezentaciji i odradio trening u Rijeci, ali putovanje nije bilo nimalo ugodno. Sve je pokvario nevrijeme koje je poharalo Hrvatsku, a posebno našu obalu.

Luka Modrić vratio se danas u Hrvatsku iz Monte Carla gdje je sinoć primio nagradu "Golden Foot" koja se dodjeljuje za postignuća nogometašima starijima od 28 godina.

Luka se pridružio hrvatskoj reprezentaciji i odradio trening u Rijeci (fotografije su u galeriji), ali putovanje nije bilo nimalo ugodno. Sve je pokvario nevrijeme koje je poharalo Hrvatsku, a posebno našu obalu.

Modrić je letio privatnim, malim avionom i nije imao ugodan put, a pogotovo slijetanje, pišu Sportske novosti. Kroz nevrijeme, gromove i munje zrakoplov je "plesao", a pola sata morao je kružiti oko aerodroma na Krku dok nije dobio zeleno svjetlo za slijetanje.

Na kraju je zrakoplov sretno sletio. Modriću sigurno nije bilo ugodno iako kao profesionalni nogometaš stalno putuje zrakoplovom.

Komentara 5

DU
Deleted user
20:47 13.11.2019.

Da je avion bio u velikoj opasnosti zatražio bi prisilno slijetanje.

VL
????
10:22 14.11.2019.

Eto, što sam pisao prije mjesec i više dana - da su Rijeka i Split loš izbor za utakmice u razdoblju od studenog do travnja i to radi vremena. Sad je jugo i taman bi moglo okrenuti na buru negdje preksutra baš kad je utakmica. A poznato je da su Rijeka i Split mjesta na Jadranu gdje pušu najjače bure - uz Senj, Maslenicu, Omiš i Trst.

DM
drazen.muhvic
21:23 13.11.2019.

Da je putovao danju ne bi doživio noćnu moru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije