Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priča o transferu

Luka Modrić je u Italiji i čeka razgovor s Realovim predsjednikom

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
02.08.2018.
u 10:40

Njihov će skorašnji sastanak vjerojatno raščistiti situaciju

Milanski Inter ne skriva želju da želi dovesti Luku Modrića. Hrvatski kapetan trenutačno je na odmoru u resortu Romazzino na Sardiniji i tamo će biti do nedjelje odakle se vraća u Madrid.

Prema pisanju transfer maga Gianluce Di Marzija i novinara Fabrizija Romana, Luka bi se uskoro trebao sastati s Realovim predsjednikom Florentinom Perezom. Njihov će sastanak vjerojatno raščistiti situaciju.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

A da se nešto kuha pokazuju tečajevi na kladionici o mogućim transferima. Koeficijenti na eventualan Modrićev odlazak iz Reala u Inter - padaju.

Inter je zasad ozbiljno odgovorio na Juventusov izazov koji je angažirao najboljeg nogometaša svijeta Cristiana Ronalda.

Crno-plavi su doveli Nainggolana, Politana, Lautara Martineza, De Vrija, Asamoaha i našeg Vrsaljka. Dođe li Modrić, momčad Luciana Spallettija postala bi velika konkurencija Staroj dami. Modrić bi bio četiri hrvatski igrač u Interu uz Perišić, Brozović i Vrsaljka.

>> Pogledajte galeriju s dočeka vatrenih

Luka Modrić
1/74

Komentara 4

DU
Deleted user
10:56 02.08.2018.

VL mora pogledati svoje članke od prije dva tjedna i ugristi se za guzicu.

SU
Superhero
14:14 02.08.2018.

Perisic, Vrsaljko, Brozovic i sad Modric - Mandzo u Juve.. pa pola repke bi igrala u Interu I Juve.. svaka cast.

DH
dalibor.hren
13:35 02.08.2018.

Hudika, zar je Delač stvarno na godišnjem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije