Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPREZENTACIJA ODRADILA TRENING

Modrić i Mandžukić nisu trenirali, Čačić za Španjolsku sprema veliko iznenađenje u sastavu!

Hrvatska trening
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/14
19.06.2016.
u 19:44

Na posljednjem treningu uoči puta u Bordeaux izbornik Čačić je momčad podijelio u dvije skupine. Kako su nedostajali Modrić i Mandžukić među prvotimce je prebačen Ante Ćorić

Ante Čačić na posljednjem treningu u Deauvillu, prije puta u Bordeaux, slučajno ili namjerno otkrio je svoje namjere za dvoboj protiv Španjolske. 

Ako je vjerovati onom što smo vidjeli za petnaestak minuta provedenih na treningu protiv Španjolske će umjesto Luke Modrića igrati Ante Ćorić. Mladi Dinamov veznjak, kada su pričuve uzimale navlake, nije bio među njima, ostao je u društvu Srne, Ćorluke, Vide, Strinića, Badelja, Rakitića, Brozovića i Perišića. 

Njih osmorica plus Ćorić, pa vratar Subašić te u napadu Mario Mandžukić, koji je zbog predostrožnosti propustio još jedan trening. Mandžukić će protiv Španjolske biti spreman za barem poluvrijeme, on je bitan igrač u Čačićevoj zamišljenoj formaciji u kojem radi pritisak na protivničku zadnju liniju. 

A Ćorić bi trebao biti Čačićev faktor iznenađenja. Zna se da Anti, mislimo na Ćorića, odgovaraju Španjolci, u dvoboju mladih reprezentacija kada je Hrvatska U-21 zgazila "furije" s 3:0 Ćorić je bio najbolji igrač. 

Naravno, ovo je možda Čačićeva varka, zadnji put kad je podijelio navlake dok su novinari bili na treningu malo tko je vjerovao da je stvarno otkrio sastav za Tursku, kasnije se to pokazali točnim. Sada je možda išao u drugu krajnost, pa nas zavarava, a ne treba zanemariti činjenicu da je trening pratio veliki broj španjolskih novinara...

Komentara 27

MR
mrki69tua
20:20 19.06.2016.

Vau čudo ste otkrili, ne igrati će Modrić pa da se ozlijedi.

UI
uvijek i sve
22:03 19.06.2016.

Umisto Mandžukića Kalinić, a tribaju igrat Čorić i Jedvaj.

DO
domljani
21:57 19.06.2016.

treba prodati ćorića. jadranka sloković nabavlja novi kolekciju odjaće jesen-zima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije