Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet u formi

Luka Modrić: E, sad za mene postaje jako emotivno...

Luka Modrić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/5
27.09.2017.
u 08:55

- Dobro smo otvorili sezonu, ali u zadnje vrijeme imamo problema kod kuće u prvenstvu. Stvaramo šanse, ali ne zabijamo

Nogometaši Reala u drugom su kolu Lige prvaka u gostima pobijedili Borussiju Dortmund s 3:1. Luka Modrić odigrao 90 minuta susreta pa u sudačkoj nadoknadi svoje mjesto prepustio Ceballosu. Hrvatski reprezentativac bio je među boljima, a u 79. minuti asistirao je Ronaldu za konačnih 3:1.

- Bila je to dobra utakmica, zasluženo smo pobijedili. Dobro smo otvorili sezonu, ali u zadnje vrijeme imamo problema kod kuće u prvenstvu. Stvaramo šanse, ali ne zabijamo. No znamo gdje smo griješili i ne gubimo samopouzdanje, što se moglo vidjeti i protiv Borussije, rekao je Luka nakon susreta.

Real i Tottenham drže vrh ljestvice sa šest bodova i identičnom gol-razlikom 6:1. A upravo će te dvije momčadi igrati međusobno u naredna dva susreta. Oni će biti posebni za Modrića i Balea koji su zajedno za Spurse odigrali skoro 400 utakmica.

Luka Modrić
1/16

- Za mene i Garetha sad postaje emotivno. Sigurno će to biti dvije jako emotivne utakmice, osobito ona u Londonu gdje se vraćamo nakon puno godina. Žao mi je što se ne igra na White Hart Laneu, ali i Wembley je predivan stadion. Čekaju nas sjajne utakmice.

Osvrnuo se i na Ronalda koji je opet bio u sjajnoj formi.

- On je nevjerojatan. nedavno se tek priključio momčadi, a izgleda kao da uopće nije izbivao. U odličnoj je formi i puno nam znači što se vraća u momčad.

Komentara 3

ŽU
žuti
09:10 27.09.2017.

Nekompletna Borusija ipak nije ozbiljan pokazatelj trenutne Realove spreme!

Avatar Vucibatina
Vucibatina
11:07 27.09.2017.

Odlučio da više nebu lagal toliko o emocijama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije