Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sezona iz snova

Luka Modrić dobio još jedno priznanje u Fifinoj anketi

Luka Modrić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
02.11.2018.
u 10:28

U Fifinoj anketi na internetskoj stranici i na Twitteru navijači su Lukin jedanaesterac iz Kalinjingrada izabrali za najljepšu navijačku uspomena sa SP-a iz tog grada

Luka Modrić iza sebe ima sezonu iz snova. Hrvatski kapetan je s madridskim Realom osvojio četvrti naslov europskog prvaka, treći u nizu, te je s vatrenima stigao do svjetskog srebra u Rusiji.

>> Pogledajte kako se vatreni zabavljaju u slobodno vrijeme

Izabran je za najboljeg igrača SP-a, te je osvojio Fifinu i Uefinu nagradu za igrača godine. No tu nije kraj njegovim nagradama. I dok se čeka proglašenje za najboljeg nogometaša godine u izboru France Footballa naš je Luka dobio još jedno priznanje.

U Fifinoj anketi na internetskoj stranici i na Twitteru navijači su Lukin jedanaesterac iz Kalinjingrada izabrali za najljepšu navijačku uspomena sa SP-a iz tog grada. U izboru su još bili Shaqiri, Januzaj i Aspas.

- Vatreni iz Francuske su nam pokazali da i mi možemo sanjati veliki rezultat. Imali smo predivno ljeto, hvala navijačima na podršci i predivnim emocijama - rekao je Modrić na dodjeli Fifine nagrade 'The Best'.

Hrvatski kapetan je među favoritima i za nagradu koja se dodjeljuje u izboru France Footballa.

Luka Modrić
1/74

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:07 02.11.2018.

Luka kralj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije