Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGA

Luka Modrić dobio dvadesetak minuta u rutinskoj pobjedi Reala

Luka Modrić
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/4
07.12.2019.
u 15:52

Nije sve, međutim, savršeno za momčad s Bernabeua. Problem pred vrlo važnu utakmicu s Valencijom Zidaneu je priredio lijevi bek Ferland Mendy koji je u 83. minuti pri rezultatu 2:0 na centru zaradio potpuno nepotreban drugi žuti karton opasnim startom na sredini terena

Luka Modrić je ponovno ušao u igru s klupe zadobivši dvadesetak minuta, a to se ponovno ispostavilo kao dobra odluka stratega Zinedinea Zidanea jer je Federico Valverde bio jedan od glavnih aktera rutinirane 2:0 pobjede Real Madrida nad Espanyolom.
No, glavni akter je ipak bio najbolji pojedinac Real Madrida ove sezone, Karim Benzema, koji je s pogotkom i asistencijom osigurao važna tri boda koja omogućuju kraljevskom klubu nastavak borbe za naslov s vječitim rivalom Barcelonom.

Prvo se u 37. minuti sjajno snašao u gužvi na rubu kaznenog prostora, nanizao nekoliko protivničkih nogometaša, a zatim uposlio sunarodnjaka Raphaela Varanea koji nije imao težak posao iz blizine. Benzema je sam završio posao u 79. minuti kad je odlično reagirao na centaršut Valverdea i tako postigao svoj 11. pogodak u Primeri što ga čini najboljim strijelcem prvenstva, a s pet asistencija je prvi i na ljestvici asistenata.

Nije sve, međutim, savršeno za momčad s Bernabeua. Problem pred vrlo važnu utakmicu s Valencijom Zidaneu je priredio lijevi bek Ferland Mendy koji je u 83. minuti pri rezultatu 2:0 na centru zaradio potpuno nepotreban drugi žuti karton opasnim startom na sredini terena. Zidane zbog ozljede na raspolaganju nema Marcela pa će na Mestalli lijevo mjesto u obrani morati krpati netko od središnjih braniča, a najizgledniji kandidat je Nacho Fernandez.

>>> Pogledajte Luku Modrića na Interliberu

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
17:11 07.12.2019.

"zadobio" je 20 minuta!!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
16:12 07.12.2019.

Kad imaš najboljeg igrača svijeta onda ga čuvaš jer on u 20 min napravi više nego ostali u 90 ⚽

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije